کار ساخت کشمش‌خانه‌های جدید در هرات حدود ۶۰ درصد پیش رفته است

content_admin
دوشنبه ۱۳۹۹/۵/۲۰ - ۱۶:۵
کار ساخت کشمش‌خانه‌های جدید در هرات حدود ۶۰ درصد پیش رفته است
۲۰ اسد ۱۳۹۹
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت هرات، می‌گوید که کار ساخت بیش از یک‌هزار کشمش‌خانه‌ی جدید که از طریق برنامه مدیریت محصولات زراعتی آغاز شده بود، نزدیک به ۶۰ درصد به پیش رفته است.
عبدالصبور رحمانی رییس زراعت هرات، می‌گوید هر گاه هزینه ساخت این کشمش‌خانه‌ها در موقع به دست‌رس قرار گیرد، تا ۲۰ روز دیگر کار تمامی ساخت این کشمش‌خانه‌ها به پایان می‌رسد. آقای رحمانی افزود: «از یک‌هزار و ۲۷ کشمش‌خانه‌ای که در هرات درحال ساخت می‌باشد، حدود ۶۰ درصد کار ساخت‌شان به پیش رفته است. البته تعدادی تکمیل شده و تعدادی هم هست که ۱۰ تا ۱۵ درصد کارش به پیش رفته است.»
رییس زراعت هرات تاکید کرد که کار ساخت ذخیره‌گاه‌های پیاز نیز تا ۴۵ درصد و کار ذخیره‌خانه‌های کچالو تا ۴۰ درصد به پیش رفته است.
آقای رحمانی افزود که زمان تکمیل این پروژه‌های جدید زراعتی به تامین هزینه‌ی مالی آن از سوی دولت ارتباط دارد و هر گاه دولت بتواند به زودترین فرصت این هزینه را در اختیار آنان قرار دهد، تا ۲۰ روز دیگر کار ساخت تمامی این پروژه‌ها به پایان می‌رسد.
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، با راه‌‌اندازی برنامه‌ی مدیریت محصولات زراعتی در دوره‌ی کرونا در بهار امسال، کار ساخت یک‌هزار و ۲۷ کشمش‌خانه، ۴۲۰ ذخیره‌گاه پیاز و پنج ذخیره‌گاه کچالو را در ولایت هرات آغاز کرد. وزارت زراعت برای اجرای این پروژه‌های جدید زراعتی، ۵۷۱ میلیون و ۳۹۵هزار و ۴۰ افغانی در نظر گرفته است. در اجرای این پروژه‌ها، ۱۰ درصد خود مستفیدشونده‌گان پروژه‌‌ها نیز سهم می‌گیرند.
هدف از راه‌‌اندازی پروژه‌های جدید در سراسر کشور، جلوگیری از فاسد شدن محصولات زراعتی به‌دنبال ممنوعیت صادرات و واردات به‌دلیل شیوع ویروس کرونا و هم‌چنین ایجاد فرصت‌های شغلی در کشور می‌باشد.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۱۱ - ۱۵:۲۱
Background image

به شماری از  خانواده‌های نیازمند در ولسوالی خاک‌جبار کابل بزهای شیری توزیع شد

۱۱ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری کابل با همکاری مؤسسه شلتر فار لایف، برای شماری از خانواده‌های نیازمند در ولسوالی خاک‌جبار بزهای شیری توزیع کرد.
در این برنامه، برای ده. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۱۱ - ۱۵:۳
Background image

نشستی برای مبارزه با آفت حشره‌ای کفشک در ولایت غور برگزار شد

۱۱ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غور به منظور بررسی وضعیت شیوع آفت حشره‌ای کفشک و اتخاذ تدابیر لازم برای کنترول آن، نشست اضطراری برگزار کرد.
این نشست به ریاست مولوی. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۱۱ - ۸:۴۳
Background image

به ۳۵۰ خانواده در ولسوالی لعل‌پور ولایت ننگرهار کود عضوی توزیع شد

۱۱ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۵ ذوالحجه ۱۴۴۷ هـ.ق
با هماهنگی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ننگرهار، اداره غذا و زراعت ملل متحد و با همکاری تخنیکی مؤسسه اکشن‌اید، به ۳۵۰ خانواده در ولسوالی لعل‌پور. . .

بازگشت به خبرها