کار ساخت کشمش‌خانه‌های جدید در هرات حدود ۶۰ درصد پیش رفته است

content_admin
دوشنبه ۱۳۹۹/۵/۲۰ - ۱۶:۵
کار ساخت کشمش‌خانه‌های جدید در هرات حدود ۶۰ درصد پیش رفته است
۲۰ اسد ۱۳۹۹
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت هرات، می‌گوید که کار ساخت بیش از یک‌هزار کشمش‌خانه‌ی جدید که از طریق برنامه مدیریت محصولات زراعتی آغاز شده بود، نزدیک به ۶۰ درصد به پیش رفته است.
عبدالصبور رحمانی رییس زراعت هرات، می‌گوید هر گاه هزینه ساخت این کشمش‌خانه‌ها در موقع به دست‌رس قرار گیرد، تا ۲۰ روز دیگر کار تمامی ساخت این کشمش‌خانه‌ها به پایان می‌رسد. آقای رحمانی افزود: «از یک‌هزار و ۲۷ کشمش‌خانه‌ای که در هرات درحال ساخت می‌باشد، حدود ۶۰ درصد کار ساخت‌شان به پیش رفته است. البته تعدادی تکمیل شده و تعدادی هم هست که ۱۰ تا ۱۵ درصد کارش به پیش رفته است.»
رییس زراعت هرات تاکید کرد که کار ساخت ذخیره‌گاه‌های پیاز نیز تا ۴۵ درصد و کار ذخیره‌خانه‌های کچالو تا ۴۰ درصد به پیش رفته است.
آقای رحمانی افزود که زمان تکمیل این پروژه‌های جدید زراعتی به تامین هزینه‌ی مالی آن از سوی دولت ارتباط دارد و هر گاه دولت بتواند به زودترین فرصت این هزینه را در اختیار آنان قرار دهد، تا ۲۰ روز دیگر کار ساخت تمامی این پروژه‌ها به پایان می‌رسد.
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، با راه‌‌اندازی برنامه‌ی مدیریت محصولات زراعتی در دوره‌ی کرونا در بهار امسال، کار ساخت یک‌هزار و ۲۷ کشمش‌خانه، ۴۲۰ ذخیره‌گاه پیاز و پنج ذخیره‌گاه کچالو را در ولایت هرات آغاز کرد. وزارت زراعت برای اجرای این پروژه‌های جدید زراعتی، ۵۷۱ میلیون و ۳۹۵هزار و ۴۰ افغانی در نظر گرفته است. در اجرای این پروژه‌ها، ۱۰ درصد خود مستفیدشونده‌گان پروژه‌‌ها نیز سهم می‌گیرند.
هدف از راه‌‌اندازی پروژه‌های جدید در سراسر کشور، جلوگیری از فاسد شدن محصولات زراعتی به‌دنبال ممنوعیت صادرات و واردات به‌دلیل شیوع ویروس کرونا و هم‌چنین ایجاد فرصت‌های شغلی در کشور می‌باشد.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۵/۶/۴ - ۱۵:۴۹
Background image

معین آبیاری و منابع طبیعی: پروژه‌های منظورشده آبیاری در ارزگان از ضایعات آب جلوگیری می‌کند

۴ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۲ ربیع‌الاول ۱۴۴۸ هـ.ق
مولوی بازمحمد فیضان معین  آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در جریان سفرش به ولایت ارزگان با مسئولان ریاست زراعت، آبیاری و. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۶/۴ - ۱۵:۴۸
Background image

بررسی فعالیت‌های ریاست زراعت سمنگان از سوی معین مالی و اداری وزارت زراعت

۴ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی نورالدین عمیر معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در جریان سفر کاری به ولایت سمنگان، از ریاست زراعت این ولایت بازدید و روند فعالیت‌های بخش‌های مختلف. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۶/۴ - ۱۵:۴۳
Background image

آغاز پروژه اعمار شبکه آبیاری در قریه سنجدره مرکز پروان

۴ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی خان‌محمد حقمل رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پروان، با هیأت همراه به قریه سنجدره مرکز این ولایت سفر کرده و پروژه اعمار شبکه آبیاری را افتتاح کرد.
در این سفر،. . .

بازگشت به خبرها