کار ساخت کشمش‌خانه‌های جدید در هرات حدود ۶۰ درصد پیش رفته است

content_admin
دوشنبه ۱۳۹۹/۵/۲۰ - ۱۶:۵
کار ساخت کشمش‌خانه‌های جدید در هرات حدود ۶۰ درصد پیش رفته است
۲۰ اسد ۱۳۹۹
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت هرات، می‌گوید که کار ساخت بیش از یک‌هزار کشمش‌خانه‌ی جدید که از طریق برنامه مدیریت محصولات زراعتی آغاز شده بود، نزدیک به ۶۰ درصد به پیش رفته است.
عبدالصبور رحمانی رییس زراعت هرات، می‌گوید هر گاه هزینه ساخت این کشمش‌خانه‌ها در موقع به دست‌رس قرار گیرد، تا ۲۰ روز دیگر کار تمامی ساخت این کشمش‌خانه‌ها به پایان می‌رسد. آقای رحمانی افزود: «از یک‌هزار و ۲۷ کشمش‌خانه‌ای که در هرات درحال ساخت می‌باشد، حدود ۶۰ درصد کار ساخت‌شان به پیش رفته است. البته تعدادی تکمیل شده و تعدادی هم هست که ۱۰ تا ۱۵ درصد کارش به پیش رفته است.»
رییس زراعت هرات تاکید کرد که کار ساخت ذخیره‌گاه‌های پیاز نیز تا ۴۵ درصد و کار ذخیره‌خانه‌های کچالو تا ۴۰ درصد به پیش رفته است.
آقای رحمانی افزود که زمان تکمیل این پروژه‌های جدید زراعتی به تامین هزینه‌ی مالی آن از سوی دولت ارتباط دارد و هر گاه دولت بتواند به زودترین فرصت این هزینه را در اختیار آنان قرار دهد، تا ۲۰ روز دیگر کار ساخت تمامی این پروژه‌ها به پایان می‌رسد.
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، با راه‌‌اندازی برنامه‌ی مدیریت محصولات زراعتی در دوره‌ی کرونا در بهار امسال، کار ساخت یک‌هزار و ۲۷ کشمش‌خانه، ۴۲۰ ذخیره‌گاه پیاز و پنج ذخیره‌گاه کچالو را در ولایت هرات آغاز کرد. وزارت زراعت برای اجرای این پروژه‌های جدید زراعتی، ۵۷۱ میلیون و ۳۹۵هزار و ۴۰ افغانی در نظر گرفته است. در اجرای این پروژه‌ها، ۱۰ درصد خود مستفیدشونده‌گان پروژه‌‌ها نیز سهم می‌گیرند.
هدف از راه‌‌اندازی پروژه‌های جدید در سراسر کشور، جلوگیری از فاسد شدن محصولات زراعتی به‌دنبال ممنوعیت صادرات و واردات به‌دلیل شیوع ویروس کرونا و هم‌چنین ایجاد فرصت‌های شغلی در کشور می‌باشد.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۶ - ۱۵:۱۴
Background image

تکمیل و بهره‌برداری چهار پروژه ساختمانی حوض‌های آبیاری در دایکندی

۶ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش

چهار پروژه ساختمانی حوض‌های آبیاری در ولسوالی نیلی و شهرستان ولایت دایکندی تکمیل و رسماً به بهره‌برداری سپرده شد.

این پروژه‌ها با تمویل مالی کشور شاهی ناروی و با بودجه. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۶ - ۱۵:۷
Background image

برگزاری جلسه ماهوار تثبیت آنتن‌های مخابراتی در وزارت زراعت

۶ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش

جلسه ماهوار تثبیت آنتن‌های مخابراتی تحت سرپرستی مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، با حضور نمایندگان وزارت‌های مالیه و مخابرات،. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۶ - ۱۴:۴۰
Background image

برگزاری جلسه مشترک برای جلوگیری از حملات پلنگ برفی و حفاظت حیات وحش در واخان بدخشان

۶ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش

جلسه‌ای به ریاست مولوی عبدالاحد خلیل رئیس عمومی منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در رابطه به جلوگیری از حملات پلنگ برفی بالای مواشی و حفاظت حیات وحش در حال. . .

بازگشت به خبرها