پیشرفت کار پروژه‌های آبیاری به معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت اراییه شد

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۲/۹/۱۲ - ۱۲:۳۵
د اوبولګولو د پروژو د چارو پرمختګ د کرنې وزارت د اوبولګولو او طبیعي سرچینو مرستیال ته وړاندې شو

۱۲ قوس ۱۴۰۲ هـ.ش
روساء و  انجینران مسلکی بخش آبیاری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری گزارش پیشرفت کار پروژه‌های آبیاری و منابع طبیعی را به مولوی بازمحمد فیضان معین آبیاری و منابع طبیعی این وزارت شریک ساختند.
نشستی به همین منظور در معینیت آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت ترتیب شده بود و در آن اعضای جلسه در مورد پیشرفت کارهای صورت گرفته در اعمار چکدم‌ها و ذخیره‌های آبیاری در ۱۰ ولایت کشور به معین آبیاری معلومات ارائه نمودند.
 این پروژه‌ها در ولایت‌های جوزجان، فاریاب، میدان وردک، غزنی، قندهار، زابل، ننگرهار، لغمان، بدخشان و تخار تطبیق می‌گردند.
در این جلسه مولوی بازمحمد فیضان تاکید به تسریع روندکارها نموده و به انجینران مسوول هدایت داد که برای پیشرفت کارها کوشش نمایند تا در آغاز سال آینده مردم از آن مستفید شوند.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۳ - ۱۲:۵۷
Background image

برگزاری نشست هماهنگی برای ایجاد سهولت‌ها به مراجعین در ریاست زراعت بلخ

۱۳ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
نشست هماهنگی به منظور ایجاد سهولت‌ها برای مراجعین و تنظیم بهتر روند دیدار با رئیس و آمرین در ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ برگزار شد.
این نشست به رهبری رئیس. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۳ - ۱۲:۴۸
Background image

آغاز کمپاین مبارزه با آفت ملخ در ولسوالی‌های بلخ

۱۳ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
کمپاین مبارزه علیه آفت ملخ از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ در شماری از ولسوالی‌های این ولایت آغاز گردید. این برنامه تحت نظارت رئیس زراعت بلخ و بر اساس. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۳ - ۱۲:۳۸
Background image

آغاز کمپاین سروی و مجادله علیه ملخ‌های مضره در بغلان

۱۳ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
کمپاین سروی و مجادله علیه ملخ‌های مضره زراعتی از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بغلان آغاز گردید. این برنامه تحت هدایت مولوی عبدالکریم حذیفه رئیس زراعت بغلان و. . .

بازگشت به خبرها