پروژه کمربند سبز دوباره آغاز شد 

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۰/۶/۱۶ - ۱۰:۵۷
پروژه کمربند سبز دوباره آغاز شد 

١٦ سنبله ۱۴۰۰
معینان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و هییت‌های پروژه کمربند سبز و زراعت، آبیاری و مالداری  امارت اسلامی، از ساحات کاری پروژه کمربند سبز دیدار کردند و هدایت دادند که کار این پروژه دوباره آغاز شود.
فضل‌ربی فضلی، معین وزارت زراعت، در جریان دیدار از این پروژه، تأکید کرد که باید کارها جهت سرسبزی این کمربند تسریع شود. وی به مسوولان پروژه هدایت داد که به منظور باز‌سازی سیستم آبیاری ساحات کمربند سبز و آبیاری آن، کارمندان را استخدام کنند تا از خشک شدن این کمربند جلوگیری گردد.
گفتنی است که پس از توقف کار پروژه کمربند سبز به مدت بیش از یک‌ونیم ماه، این ساحت آبیاری نگردید و حدود ۳۰ درصد از درختان آن خشک شد. پس از آغاز کار دوباره این پروژه، تا حالا ۶۰ درصد از ساحات کمربند سبز دوباره آبیاری شده است.
پروژه کمربند سبز که یکی از پروژه‌های انکشافی وزارت زراعت به منظور سرسبز‌ی اطراف شهر کابل بود، در نظام قبلی به دلیل کمبود بودجه تنقیص شد و پس از تصرف کابل توسط امارت اسلامی، دوباره آغاز یافته است.
این پروژه به هدایت معینان وزارت زراعت،  در ساحات تنگی غارو، گل‌باغ‌، بینی‌حصار، بادام‌باغ، قصبه و سایر حواشی شهر کابل تطبیق می‌شود.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۰ - ۱۳:۹
Background image

توزیع تخم اصلاح شده ماش و وسایل باغچه‌های خانگی در ولسوالی‌های قوش تپه و درزاب ولایت جوزجان

۲۰ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت جوزجان به منظور ترویج نباتات ماش، سبزیجات و حمایت از دهاقین، برنامه‌های توزیع تخم اصلاح شده ماش همراه با کودهای کیمیاوی و همچنین. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۰ - ۱۳:۶
Background image

نشست هم‌آهنگی وزارت زراعت با موسسات همکار برای برگزاری نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری 

۲۰ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
نشست هم‌آهنگی جهت برگزاری میله دهقان و ۳۴ مین نمایشگاه محصولات زراعتی مالداری میان مسوولان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، اتاق تولیدات زراعت و مالداری افغانستان و. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۰ - ۱۳:۵
Background image

افزایش بارندگی‌ها نوید سال زراعتی امیدوارکننده در هرات را می‌دهد

۲۰ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
مسئولان ریاست زراعت و مالداری ولایت هرات از افزایش بارندگی‌ها در سال جاری خبر داده و تأکید می‌کنند که این وضعیت می‌تواند سال زراعتی نسبتاً خوبی را برای دهاقین به همراه. . .

بازگشت به خبرها