پرداخت مبلغ بیش از ۱۵۲ میلیون ۵۰۰ هزار‌ افغانی خدمات مالی اسلامی به شکل مرابح منظور شد

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۳/۴/۱۷ - ۱۱:۲۸
پرداخت مبلغ بیش از ۱۵۲ میلیون ۵۰۰ هزار‌ افغانی خدمات مالی اسلامی به شکل مرابح منظور شد

۱۷ سرطان ۱۴۰۳ هـ.ش
پرداخت مبلغ ۱ میلیون و ۵۰۰ صد هزار دالر و مبلغ ۴۶ میلیون افغانی خدمات مالی اسلامی به شکل مرابحه برای دو شرکت داخلی از سوی صندوق انکشاف زراعت جهت سرمایه گذاری در سکتور زراعت و مالداری طی جلسه‌ای که در وزارت زراعت، آبیاری و مالداری تحت سرپرستی مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری دایر شد بود منظور شد.
این جلسه با حضور مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت و مسوولان صندوق انکشاف زراعتی به منظور بررسی چگونگی  پرداخت مبلغ ۱ میلیون و ۵۰۰ صد هزار دالر و ۴۶ میلیون افغانی پول به شکل مرابحه  جهت سرمایه‌گذاری در بخش زراعت و مالداری برگزار شد در جلسه یاد شده  پس از ملاحظه درخواست متقاضی‌ها پرداخت ۱ میلیون و ۵۰۰ صد هزار دالر و ۴۶ میلیون افغانی خدمات مالی اسلامی به شکل مرابحه و وکاله برای شرکت‌های تولیدی مواد غذایی شکور قناعت بخش و شرکت تجارتی اطلس کشمیره لمیتد برای کار و بار زراعت و مالداری منظور گردید.
این خدمات مالی اسلامی به منظور حمایت از دهقانان و مالداران و رشد و انکشاف سکتور زراعت و مالداری برای متقاضیان طبق معیارهای تعین شده پرداخت می‌گردد.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۴ - ۱۲:۲
Background image

آگاهی‌دهی به دهاقین درباره کشت پیاز تخمی به شکل قطار در ولسوالی دند غوری

۴ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
برای دهاقین ولسوالی دند غوری  ولایت بغلان برنامه آگاهی‌دهی در مورد کشت پیاز تخمی به شکل قطار از سوی کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری آن ولایت برگزار شد. 
این. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۴ - ۱۲:۰
Background image

برگزاری برنامه آموزشی برای دهاقین و باغداران در ولسوالی آبشار

۴ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
برنامه آموزشی از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر  برای دهاقین و باغداران قریه دوست علی ولسوالی آبشار آن ولایت  برگزار شد. 
در این برنامه، برای ده‌ها تن از. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۳ - ۱۲:۵۸
Background image

بازدید از روند ترمیم فارم قره‌قل در بلخ

۳ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ از روند ترمیم فارم قره‌قل  آن ولایت بازدید و بررسی به‌عمل آوردند.
این بازدید به تأسی از هدایت وزارت زراعت، آبیاری و. . .

بازگشت به خبرها