وزیر زراعت برای امضای یک سند همکاری‌های زراعتی وارد ترکیه شد

content_admin
دوشنبه ۱۳۹۹/۱۲/۱۸ - ۱۰:۴۹
وزیر زراعت برای امضای یک سند همکاری‌های زراعتی وارد ترکیه شد

۱۸ حوت ۱۳۹۹
داکتر انوارالحق احدی، وزیر زراعت، آبیاری و مالداری در راس یک هیات عالی‌رتبه از دولت جمهوری اسلامی افغانستان به منظور امضای یک یادداشت تفاهم میان حکومت جمهوری ترکیه و حکومت جمهوری اسلامی افغانستان در زمینه‌ی همکاری‌های تخنیکی، علمی و اقتصادی در عرصه زراعت وارد جمهوری ترکیه شد.
در این سفر آقای احدی را عزیز احمدزی رییس اداره‌ی ملی نورم و استندرد، ولید اکبر سروری رییس انسجام واحد حقوقی قراردادها و زیربناها، نماینده‌ی وزارت خارجه و شماری از رییسان وزارت زراعت همراهی می‌کنند.
از داکتر انوارالحق احدی، وزیر زراعت، آبیاری و مالداری هنگام ورود به جمهوری ترکیه، امین رامین سفیر جمهوری اسلامی افغانستان مقیم انقره، اسماعیل امره قره یل وکیل پارلمان کشور دوست ترکیه و رییس کمیسیون مختلط اروپا در پارلمان ترکیه، رییس روابط خارجه‌ی وزارت زراعت و جنگلداری و شماری از محصلان پذیرایی کردند.
قرار است یادداشت تفاهم میان حکومت جمهوری ترکیه و حکومت جمهوری اسلامی افغانستان در زمینه‌ی همکاری‌های تخنیکی، علمی و اقتصادی در عرصه زراعت امروز میان وزیر زراعت، آبیاری و مالداری افغانستان و داکتر بکر پاکدمیرلی، وزیر زراعت و جنگلداری جمهوری ترکیه، در انقره و در مقر وزارت زراعت آن کشور امضا شود.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۷ - ۱۰:۷
Background image

کار ساخت بندهای آبخیز (واترشید) در پکتیا آغاز شد

۷ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۷ جُمَادَى الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پکتیا با همکاری مؤسسه هیلتو و به حمایت مالی برنامه جهانی غذا، کار ساخت واټرشیډها و تراس‌ها را در ولسوالی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۷ - ۱۰:۵
Background image

انتقال زمین به شرکت برشنا از سوی وزارت زراعت انجام شد

در نشستی که در ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برگزار شد و در آن مولوی سید محمد سعید رئیس انتقال و توزیع زمین‌های ریاست اراضی و انجینر فریدالله شرفمل رئیس هماهنگی سرمایه‌گذاری. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۷ - ۱۰:۳
Background image

برگزاری برنامه‌های آموزشی سازگاری زراعت و مالداری با تغییرات اقلیم درسرپل

ریاست سازگاری سکتور زراعت و مالداری با تأثیرات اقلیم، برنامه‌های آموزشی آگاهی‌دهی برای دهقانان را در مرکز این ولایت و چهار ولسوالی آن برگزار کرد.
بر اساس معلومات ریاست سازگاری سکتور. . .

بازگشت به خبرها