معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت با کارمندان زراعت ننگرهار دیدار کرد

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۱/۸/۲۳ - ۹:۳۳
دکرنې وزارت د اوبولګولو او طبیعي سرچینو مرستیال د ننګرهار دکرنې کارکوونکو سره وکتل

۲۳ عقرب ۱۴۰۱ هـ.ش
مولوی باز محمد فیضان معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت با هیئت همراه شان به ولایت ننگرهار سفر کرده و با کارمندان ریاست زراعت ولایت ننگرهار دیدار کرد.
مولوی باز محمد فیضان معین آبیاری و منابع طبیعی در جریان دیدار با کارمندان زراعت گفت"با پیروزی امارت اسلامی افغانستان زمینه کاری الی هشتاد درصد فراهم شده است و ما می توانیم به هرجای که می خواهیم برویم و کاری را انجام دهیم پس ما باید با امکانات کمی که داریم صادقانه خدمت کنیم و بودیجه کمی که داریم آن را به گونه شفاف در خدمت گذاری به دهقانان و مالدارن به مصرف می رسانیم" .
 در همین حال مولوی عبدالستار محمد رییس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت ننگرهار گزارش فعالیت‌ها و دستاورد های ریاست زراعت را بیان کرده و در کنار آن خواهان حل چالش‌ها فرار راه شان شد.
در عین حال آقای عبد الستار محمد از افزایش عواید نظر سال قبل در ریاست زراعت ننگرهار سخن زده و آن را به دلیل تعهد کارمندان در خدمت گذاری دانست.
معین آبیاری و منابع طبیعی از فعالیت‌های کارمندان ریاست زراعت ننگرهار قدر دانی کرده و هدایت لازم را جهت بهبود و تسریع امور سپرد.
مولوی باز محمد فیضان معین آبیاری و منابع طبیعی را در این سفر مولوی عبدالاحد خلیل رییس منابع طبیعی، مولوی ضیا الدین واقف رییس مالی و حسابی محمد امان امانیار رییس امور جنگلات وزارت زراعت، آبیاری و مالداری همراهی می‌کنند.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۱/۱۸ - ۱۶:۹
Background image

دیدار معین زراعت و مالداری با هیئت رهبری موسسه خیریه ترکیه

۱۸ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، امروز در دفتر کارش با سلیمان ایپلی رئیس موسسه خیریه ترکیه و معاونش سردارولی شهباز دیدار و. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۱/۱۸ - ۱۳:۲۳
Background image

امضای تفاهم‌نامه همکاری میان وزارت زراعت و کمیته هالند

۱۸ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
تفاهم‌نامه همکاری پروژه «بهبود معیشت‌های پایدار و تقویت زنجیره‌های ارزش در برابر تغییرات اقلیمی در افغانستان» میان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و کمیته هالند در کابل. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۱/۱۸ - ۱۲:۱۴
Background image

توزیع نهال‌های مثمر و وسایل باغداری برای ۱۰۰ باغدار در جوزجان

۱۸ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت جوزجان در همکاری با موسسه داکار، برای ۱۰۰ تن باغدار در ولسوالی فیض‌آباد این ولایت، نهال‌های مثمر همراه با وسایل باغداری و کود. . .

بازگشت به خبرها