معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت با معین اداره ملی محیط زیست دیدار کرد

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۲/۱۲/۱۰ - ۹:۹
معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت با معین اداره ملی محیط زیست دیدار کرد

مولوی بازمحمد فیضان معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری با مولوی عبدالسلام حقانی معین مالی و اداری اداره محیط زیست دیدار و روی برگزاری کمپاین ملی نهال‌شانی گفتگو کرد.
در این دیدار مولوی بازمحمد فیضان معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت گفت:« کمپاین ملی نهال‌شانی در تاریخ ۱۵  حوت در بادام باغ  کابل و در هماهنگی ادارات زیربط آغاز می‌گردد که امسال نیز  میلیون‌ها اصله نهال در مرکز و ولایات آماده غرس است.»
در همین حال مولوی عبدالسلام حقانی برهماهنگی اداره ملی حفاظت از محیط زیست و وزارت زراعت تاکید کرده گفت:« اکثریت مردم کشور به زراعت و مالداری متکی اند، و تغیر اقلیم یک چالش عمده و اساسی است، بنأً این برنامه در هماهنگی ادارات و یکجا برگزار گردد موثریت بیشتر خواهد داشت.»
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به‌منظور تشویق مردم به غرس و نگهداری نهال برای بهبود و سرسبزی کشور کمپاین ملی نهال‌شانی را همه ساله برگزار می‌نماید.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۸ - ۱۵:۵
Background image

دیدار معین زراعت و مالداری با مسئولان ریاست عمومی انسجام امور کوچی‌ها

۱۸ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری و کفیل وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، با اعضای رهبری ریاست عمومی انسجام امور کوچی‌های وزارت سرحدات، اقوام و قبایل دیدار. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۸ - ۱۴:۵۹
Background image

برگزاری جلسه بررسی روند پروژه‌های انکشافی وزارت زراعت

۱۸ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
جلسه‌ای اداری به ریاست مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، با حضور رییسان و مسئولان مرکزی این وزارت به منظور بررسی پیشرفت پروژه‌های انکشافی برگزار. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۸ - ۱۲:۶
Background image

توزیع گوسفند برای ۷۰ خانواده نیازمند در ولسوالی دوشی ولایت بغلان

۱۷ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بغلان با همکاری مؤسسه اکتید، ۱۴۰ رأس گوسفند همراه با ۱۴۰ بره را به ۷۰ خانواده نیازمند در ولسوالی دوشی توزیع کرد.
این روند براساس. . .

BACK TO NEWS