معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت با مسئولین موسسه شورای پناهندگان دانمارک دیدار کرد

mail-admin
شنبه ۱۴۰۳/۹/۳ - ۱۰:۳۳
معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت با مسئولین موسسه شورای پناهندگان دانمارک دیدار کرد

مولوی بازمحمد فیضان معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، با رابرت مدیر پروژه و دیگر مسئولین موسسه شورای پناهندگان دانمارک دیدار و پیرامون تطبیق پروژه‌های انکشافی به ویژه در زمینه مدیریت آب‌ها، ایجاد چکدم‌ها و ساخت کانال‌های آبیاری گفتگو کردند.
در این دیدار، دو طرف بر اهمیت تطبیق پروژه‌های آبیاری و توسعه منابع آبی تاکید کردند. قرار است موسسه شورای پناهندگان دانمارک  با امضای تفاهم‌نامه‌ای با وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، پروژه‌های آبیاری را در ولایات قندهار، زابل، غزنی و میدان وردک تطبیق نماید.
رهبری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در نظر دارد با تشویق و جلب موسسات مختلف، پروژه‌های اضطراری و انکشافی را در مرکز و ولایات مختلف کشور اجرایی نماید.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۳۱ - ۱۴:۲
Background image

ارائه آموزش‌های عملی برای محصلان پوهنځی زراعت پوهنتون پنجشیر

۳۱ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
بر اساس تفاهم‌نامه همکاری میان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری پنجشیر و پوهنتون این ولایت، محصلان صنف دوم پوهنځی زراعت پوهنتون پنجشیر جهت فراگیری آموزش‌های عملی به ریاست. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۳۱ - ۱۱:۸
Background image

سروی و شناسایی دهقانان سبزی‌کار در ولسوالی خاکجبار انجام شد

۳۱ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت کابل در  ولسوالی خاکجبار با همکاری کارمندان مؤسسه استارز، روند سروی و شناسایی دهقانان و باغداران را به هدف حمایت از سکتور زراعت در این ولسوالی. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۳۱ - ۱۰:۵۱
Background image

در شهر قندهار و چهار ولسوالی، ۷۲۰۰ نهال جدید میوه‌دهنده غرس شد

۳۱ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
۳ ذُو ٱلْقَعْدَةِ ۱۴۴۷ هـ.ق
به تلاش ریاست زراعت، آبیاری و مالداری قندهار، با حمایت مالی مؤسسه بشری و خیریه کشور ترکیه (آی‌اچ‌اچ) و تحت نظارت مستقیم آمریت امور زراعتی،. . .

بازگشت به خبرها