معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت با مسئولین موسسه شورای پناهندگان دانمارک دیدار کرد

mail-admin
شنبه ۱۴۰۳/۹/۳ - ۱۰:۳۳
معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت با مسئولین موسسه شورای پناهندگان دانمارک دیدار کرد

مولوی بازمحمد فیضان معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، با رابرت مدیر پروژه و دیگر مسئولین موسسه شورای پناهندگان دانمارک دیدار و پیرامون تطبیق پروژه‌های انکشافی به ویژه در زمینه مدیریت آب‌ها، ایجاد چکدم‌ها و ساخت کانال‌های آبیاری گفتگو کردند.
در این دیدار، دو طرف بر اهمیت تطبیق پروژه‌های آبیاری و توسعه منابع آبی تاکید کردند. قرار است موسسه شورای پناهندگان دانمارک  با امضای تفاهم‌نامه‌ای با وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، پروژه‌های آبیاری را در ولایات قندهار، زابل، غزنی و میدان وردک تطبیق نماید.
رهبری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در نظر دارد با تشویق و جلب موسسات مختلف، پروژه‌های اضطراری و انکشافی را در مرکز و ولایات مختلف کشور اجرایی نماید.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۸ - ۱۱:۴۹
Background image

بر تسریع روند تطبیق پروژه‌های انکشافی وزارت زراعت تأکید شد

۲۸ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه‌ای به منظور تسریع روند تطبیق پروژه‌های انکشافی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به ریاست مولوی نورالدین عمیر، معین مالی و اداری این وزارت، برگزار شد.
در این نشست،. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۸ - ۹:۵۷
Background image

در مرکز شهرنه پکتیکا، ماشین‌های خشک‌کن میوه و سبزیجات برای ده‌ها دهقان توزیع شد

۲۸ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۲ محرم الحرام ۱۴۴۸ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پکتیکا با حمایت مالی سازمان خوراک و زراعت ملل متحد و همکاری تخنیکی مؤسسه اکشن‌اید، روند توزیع ماشین‌های خشک. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۸ - ۹:۳۲
Background image

پروژه بدیل کشت کوکنار به ارزش ۱.۳ میلیون دالر در کندهار تکمیل شد؛ هزاران دهقان و مالدار تحت پوشش قرار گرفتند

۲۸ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۲ مُحَرَّمُ الحَرام ۱۴۴۸ هـ.ق
پروژه دوساله توسعه بدیل کشت کوکنار و حمایت از دهقانان و مالداران به ارزش ۱.۳ میلیون دالر امریکایی در چهار ولسوالی ولایت کندهار با موفقیت. . .

بازگشت به خبرها