مسئول دفتر سازمان خوراک و زراعت ملل متحد در زون غرب با رئیس زراعت غور دیدار کرد

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۵/۴/۷ - ۱۰:۵۱
مسئول دفتر سازمان خوراک و زراعت ملل متحد در زون غرب با رئیس زراعت غور دیدار کرد

 ۷ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
مسئول دفتر سازمان خوراک و زراعت ملل متحد در زون غرب در دیدار با رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غور، درباره گسترش همکاری‌ها و اجرای برنامه‌های زراعتی و مالداری در این ولایت گفت‌وگو کرد.
احمدشاه لعل‌پوری، مسئول دفتر سازمان خوراک و زراعت ملل متحد در زون غرب، همراه با هیئت همراه خود با شیخ حفیظ‌الله محفوظ، رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غور، دیدار کرد. در این نشست، دو طرف پیرامون فعالیت‌های جاری و برنامه‌های آینده این سازمان در ولایت غور تبادل نظر کردند.
در این دیدار، حبیب‌الله همت، از مسئولان این سازمان در زون غرب، درباره فعالیت‌های این نهاد در ولایت غور معلومات ارائه کرد و گفت که این سازمان در سال‌های گذشته برنامه‌های متعددی را در بخش‌های زراعت و مالداری در این ولایت تطبیق کرده است. وی همچنین از سروی پنج پروژه آبیاری در ولسوالی‌های فیروزکوه و دولتیار و آغاز کمپاین تطبیق ۸۰ هزار دوز واکسین برای مواشی در مرکز و ولسوالی‌های ولایت غور خبر داد.
شیخ حفیظ‌الله محفوظ نیز با قدردانی از همکاری‌های سازمان خوراک و زراعت ملل متحد، بر آمادگی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری غور برای همکاری همه‌جانبه در تطبیق مؤثر برنامه‌های این سازمان تأکید کرد.
رئیس زراعت غور همچنین به خسارات ناشی از آفت حشره‌ای کفشک در مزارع ولسوالی‌های الفاروق، الله‌یار، مرغاب، تولک، چهارسده و شهرک اشاره کرد و خواستار اجرای برنامه‌های حمایتی برای دهاقین آسیب‌دیده شد.
در ادامه، احمدشاه لعل‌پوری اطمینان داد که دهاقین متضرر از آفت کفشک در اولویت برنامه‌های حمایتی این سازمان قرار خواهند گرفت و برای رسیدگی به وضعیت آنان اقدامات لازم روی دست گرفته می‌شود.
این نشست با تبادل دیدگاه‌ها و بررسی راه‌های تقویت همکاری‌های مشترک میان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری غور و سازمان خوراک و زراعت ملل متحد پایان یافت.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۲۰ - ۱۱:۵۵
Background image

جلسه ماهوار سکتور زراعت و انکشاف دهات در ولایت تخار برگزار شد

۲۰ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه ماهوار سکتور زراعت و انکشاف دهات ولایت تخار، به ریاست قاری قطب‌الدین دهنوی، رئیس زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت، با حضور نماینده ریاست اقتصاد، آمرین بخش‌های. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۲۰ - ۹:۳۲
Background image

چهار کانال زراعتی در ولایت بدخشان تکمیل و به بهره‌برداری سپرده شد

۲۰ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
چهار کانال زراعتی در ولسوالی‌های تیشکان، ارغنجخواه، بهارک و فیض‌آباد ولایت بدخشان، با هزینه مجموعی بیش از ۱۲۰ میلیون افغانی اعمار و بازسازی شده و پس از تکمیل، به بهره. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۹ - ۱۴:۴۱
Background image

بررسی فعالیت‌های ریاست زراعت هرات از سوی معین مالی و اداری وزارت زراعت

۱۹ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی نورالدین عمیر معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در جریان سفر به ولایت هرات، با رییس و کارمندان ریاست زراعت این ولایت دیدار و گزارش  فعالیت‌های این. . .

بازگشت به خبرها