مسئول دفتر سازمان خوراک و زراعت ملل متحد در زون غرب با رئیس زراعت غور دیدار کرد

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۵/۴/۷ - ۱۰:۵۱
مسئول دفتر سازمان خوراک و زراعت ملل متحد در زون غرب با رئیس زراعت غور دیدار کرد

 ۷ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
مسئول دفتر سازمان خوراک و زراعت ملل متحد در زون غرب در دیدار با رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غور، درباره گسترش همکاری‌ها و اجرای برنامه‌های زراعتی و مالداری در این ولایت گفت‌وگو کرد.
احمدشاه لعل‌پوری، مسئول دفتر سازمان خوراک و زراعت ملل متحد در زون غرب، همراه با هیئت همراه خود با شیخ حفیظ‌الله محفوظ، رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غور، دیدار کرد. در این نشست، دو طرف پیرامون فعالیت‌های جاری و برنامه‌های آینده این سازمان در ولایت غور تبادل نظر کردند.
در این دیدار، حبیب‌الله همت، از مسئولان این سازمان در زون غرب، درباره فعالیت‌های این نهاد در ولایت غور معلومات ارائه کرد و گفت که این سازمان در سال‌های گذشته برنامه‌های متعددی را در بخش‌های زراعت و مالداری در این ولایت تطبیق کرده است. وی همچنین از سروی پنج پروژه آبیاری در ولسوالی‌های فیروزکوه و دولتیار و آغاز کمپاین تطبیق ۸۰ هزار دوز واکسین برای مواشی در مرکز و ولسوالی‌های ولایت غور خبر داد.
شیخ حفیظ‌الله محفوظ نیز با قدردانی از همکاری‌های سازمان خوراک و زراعت ملل متحد، بر آمادگی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری غور برای همکاری همه‌جانبه در تطبیق مؤثر برنامه‌های این سازمان تأکید کرد.
رئیس زراعت غور همچنین به خسارات ناشی از آفت حشره‌ای کفشک در مزارع ولسوالی‌های الفاروق، الله‌یار، مرغاب، تولک، چهارسده و شهرک اشاره کرد و خواستار اجرای برنامه‌های حمایتی برای دهاقین آسیب‌دیده شد.
در ادامه، احمدشاه لعل‌پوری اطمینان داد که دهاقین متضرر از آفت کفشک در اولویت برنامه‌های حمایتی این سازمان قرار خواهند گرفت و برای رسیدگی به وضعیت آنان اقدامات لازم روی دست گرفته می‌شود.
این نشست با تبادل دیدگاه‌ها و بررسی راه‌های تقویت همکاری‌های مشترک میان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری غور و سازمان خوراک و زراعت ملل متحد پایان یافت.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۴/۷ - ۱۴:۵
Background image

ننګرهار کې د۵۰ زره کوچنیو شخوند وهونکو څارویو لپاره د انټیروټوکسیمیا واکسین د تطبیق پروګرام پیل شو

۷ چنګاښ ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۲ مُحَرَّمُ الحَرام ۱۴۴۸ه‍.ق
د ننګرهار د کرنې، اوبو لګولو او مالدارۍ ریاست په هڅو، د افغانستان لپاره د هالینډ کمېټې «ډي‌سي‌اې» په تخنیکي همکارۍ او د کرنې نړۍوال صندوق. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۴/۷ - ۱۰:۵۴
Background image

پکتیا کې زرګونه څارویو لپاره د لیونتوب، تیتانوس او تورلنګي واکسینونو د تطبیق کمپاین پیل شو

 ۷ چنګاښ ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۲ مُحَرَّمُ الحَرام ۱۴۴۸ه‍.ق
د پکتیا د کرنې، اوبولګولو او مالدارۍ ریاست په همغږۍ او د افغانستان لپاره د هالنډ کمیټې «ډي‌سي‌اې» په مالي او تخنیکي ملاتړ، د دې ولایت په. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۴ - ۸:۴۱
Background image

د پراختیایي پروژو پلي کولو کې پر همغږۍ، روڼتیا او کیفیت د کرنې وزارت ټینګار

د کرنې، اوبولګولو او مالدارۍ وزارت د اوبولګولو او قدرتي سرچینو مرستیال مولوي بازمحمد فیضان په مشرۍ غونډه ترسره شوه، چې پکې د اوبولګولو او قدرتي سرچینو لوی رییس، سلاکارانو او د افغان اېډ. . .

بازگشت