مبارزه با تب کانگو در کابل آغاز شد

content_admin
شنبه ۱۴۰۰/۴/۲۶ - ۱۸:۳۸
مبارزه با تب کانگو در کابل آغاز شد

۲۶ سرطان ۱۴۰۰
در آستانه فرارسیدن عید قربان، ریاست زراعت ولایت کابل، مبارزه علیه مرض کنگو در شهر و برخی از روستاها و ولسوالی‌های ولایت کابل را آغاز کرده است.
این برنامه در روستاها، مناطق و ساحاتی را در بر می‌گیرد که مواشی و طویله‌های حیوانات بیشتر در آن‌ وجود دارد و امکان موجودیت حیوانات آلوده به کنه‌ در آن زیاد است. این کمپاین به مدت هشت روز ادامه می‌یابد و در این مدت، طویله‌ها و حیوانات آلوده به کنه دواپاشی می‌شود‌.
تب کانگو (CCHF) یک مرض کشنده میکروبی (ویروسی) است که از حیوان به انسان نیز سرایت می‌کند. ناقل‌های عمده این ویروس گاو، گوسفند، بز و دیگر حیوانات است.
 ویروس این بیماری، به‌طور مستقیم از طریق گزیدن کنه‌ها و یا تماس با خون و گوشت حیوانات آلوده (منتن) به انسان سرایت می‌کند.
برای پیش‌گیری از ابتلا به کانگو، طویله‌ها و حیوانات مشکوک به داشتن این تب، دواپاشی و گوشت مصرفی خوب پخته می‌شود‌.
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به منظور جلوگیری از ابتلا به تب کانگو، همه‌ساله کمپاینی را راه‌اندازی و واکسین آن را بالای حیوانات تطبیق می‌کند.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۶ - ۱۰:۵۶
Background image

میله دهقان و سی‌وچهارمین نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری امسال نیز از ۲ الی ۵ ثور سال ۱۴۰۵ با شعار « زراعت و مالداری عصری، زمینه‌ساز امنیت غذایی و رشد اقتصاد کشور» در بادام باغ کابل با  برگزار می‌شود.

میله دهقان و سی‌وچهارمین نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری امسال نیز برای چهار روز از ۲ الی ۵ ثور سال ۱۴۰۵ با شعار « زراعت و مالداری عصری، زمینه‌ساز امنیت غذایی و رشد اقتصاد کشور» در. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۶ - ۱۰:۵۱
Background image

نشست با متنفذین قریه صمدی برای حفاظت از جنگلات باغ برگزار شد

۶ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان از برگزاری نشست با متنفذین و باشندگان قریه صمدی به‌منظور حفاظت و حراست از جنگلات باغ این قریه خبر می‌دهد.
بر اساس معلومات این. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۶ - ۱۰:۳۹
Background image

احداث ۱۸۶ قطعه باغ نمایشی مثمر در ۷ ولسوالی جوزجان

۶ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت جوزجان از تطبیق برنامه احداث ۱۸۶ قطعه باغ نمایشی مثمر در ۷ ولسوالی این ولایت در همکاری با موسسه برای احیا و توسعه افغانستان خبر می. . .

بازگشت به خبرها