عرضه خدمات به مراجعین در وزارت زراعت دوباره آغاز می‌شود

user-admin
پنجشنبه ۱۴۰۰/۷/۱۵ - ۱۷:۴
د کرنې په وزارت کې مراجعينو ته د چوپړتياوو وړاندې کول بيا پيلېږي

۱۵ میزان ۱۴۰۰ هـ.ش
۳۰ صفر ۱۴۴۳ هـ.ش
جلسه‌ی به‌منظور انسجام بهتر اراییه خدمات به مراجعین تحت رهبری معین مالی و اداری با حضورداشت مسولین مربوطه برگزار گردید.
مولوی فضل‌الباری فضلی معین مالی و اداری وزرات زراعت، آبیاری و مالداری در این جلسه گفت" باید سهولت‌ها اداری و نظم در پذیرش ایجاد شود و با  تعین افراد مشخص با یونیفورم (محافظین امنیتی ) در دروازه ورودی از بی‌نظمی در ساحه داخلی وزارت جلوگیری شود".
مولوی فضلی  همچنان بر ایجاد سهولت‌های بیشتر، نظم در وزارت زراعت و تقویت روابط میان مردم و وزارت تاکید کرده گفت "عرضه خدمات بهتر  باید جنبه عملی پیدا نماید".
 در این جلسه موضوعاتی چون عرضه خدمات برای مراجعین، تنظیم امور امنیتی،  تقویت رابطه میان وزارت زراعت و دهقانان به بحث گرفته شد.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۹/۱۲ - ۱۵:۵۷
Background image

کمک به مراکز صحت حیوانی در ولسوالی بلخ

۱۲ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۲ جمادی‌الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری بلخ با همکاری دفتر «اکتید» برای شش مرکز صحت حیوانی در ولسوالی بلخ بیش از ۸۲۵۰ دوز واکسین توزیع کرده است.
این کمک. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۹/۱۲ - ۱۴:۹
Background image

توزیع ۹۶ راس گوسفند برای محافظین پروژه تنظیم همه‌جانبه علفچرها در غور

۱۲ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری غور از بودیجه انکشافی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، پروژه‌ای را به منظور حفاظت و احیای ساحات تخریب‌شده علفچرها و جنگلداری در قریه‌های. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۹/۱۲ - ۱۴:۰
Background image

توزیع وسایل زراعتی و نهال هنگ برای دهاقین ولسوالی شولگره ولایت بلخ

۱۲ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ در همکاری موسسه اکشن اید در ولسوالی شولگره برای ۱۰ نفر از دهاقین پیش‌قدم، ۱۰ قطعه نمایشگاهی هنگ و برای هر دهاقین ۵۰۰۰ نهال هنگ. . .

بازگشت به خبرها