سفر وزیر زراعت به ولایت بلخ: ۱۴۵ کشمش‌خانه به بهره‌برداری سپرده شد

mail-admin
چهارشنبه ۱۳۹۹/۱۰/۳ - ۱۶:۳۳
بلخ ته دکرنې وزير سفر: ۱۴۵مميزخونې ګټې اخيستنې ته وسپارل شول

۳ جدی ۱۳۹۹
داکتر انوارالحق احدی وزیر زراعت، آبیاری و مالداری در ادامه سفرش به ولایت بلخ، در کنار افتتاح برخی از پروژه‌های دیگر زراعتی، ۱۴۵ کشمش‌خانه را در ولایت بلخ به بهره‌برداری سپرد.
این کشمش‌خانه‌ها در ولسوالی‌های نهرشاهی، دهدادی، شولگره، مارمل، چهاربولک، چمتال، دولت‌آباد، کشنده، بلخ، ‌کلدار و شورتپه ساخته شده است. هر یک از این کشمش‌خانه‌ها ظرفیت تبدیل ۱۰ تن انگور را به کشمش در یک نوبت دارند.
هزینه‌ی مجموعی ساخت ۱۴۵ کشمش‌خانه‌ی یادشده ۶۰ میلیون و هشت هزار و ۲۵۰ افغانی می‌شود.
این کشمش‌خانه‌ها برای باغداران ساخته شده و وزارت زراعت ۹۰ درصد هزینه‌ی آن را پرداخته است. مستفیدشونده‌گان تنها ۱۰ درصد هزینه را متقبل شده‌اند.
هدف از ساخت این کشمش‌خانه‌ها، زمینه‌سازی برای رشد اقتصاد باغداران و جلوگیری از فاسد شدن و یا فروش انگور به بهای اندک است.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۱۵ - ۱۰:۳۴
Background image

نشست حمایت از صنعت‌کاران محصولات لبنی در وزارت زراعت برگزار شد

۱۵ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
نشستی به منظور حمایت از صنعت‌کاران محصولات لبنی و بهبود وضعیت فروش این محصولات، تحت سرپرستی مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری،. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۱۵ - ۱۰:۳۱
Background image

هیأت تخنیکی وزارت زراعت روند تطبیق قطعات نمایشی جواری و لوبیا در پنجشیر را بررسی کرد

۱۵ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
یک هیأت سه‌نفری تخنیکی ریاست توسعه غله‌جات وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، به منظور نظارت و ارزیابی از روند تطبیق قطعات نمایشی جواری و لوبیا، به ولایت پنجشیر سفر کرده. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۱۵ - ۹:۸
Background image

دیدار رئیس عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت با مسئولان پروژه پروویل و مؤسسات همکار

۱۵ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه هماهنگی و تخنیکی میان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و مسئول پروژه پروویل مؤسسه افغان‌اید و نمایندگان مؤسسات همکار، به رهبری الحاج مولوی عبدالعلی عمری، رئیس عمومی. . .

بازگشت به خبرها