سفر معین آبیاری و منابع طبیعی به ولایت لغمان

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۳/۹/۱۱ - ۱۱:۴۸
سفر معین آبیاری و منابع طبیعی به ولایت لغمان

۱۱ قوس ۱۴۰۳ هـ.ش
مولوی بازمحمد فیضان، معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در سفری به ولایت لغمان با مولوی اختر محمد مزمل، معاون این ولایت، دیدار و گفتگو کرد.
در این دیدار، موضوعاتی چون جمع‌آوری و ضبط چوب، جلوگیری از قاچاق آن، و حفظ جنگلات مورد بحث قرار گرفت. معین آبیاری و منابع طبیعی، فرمان ریاست‌الوزرای امارت اسلامی افغانستان در خصوص ضبط چوب و جلوگیری از قطع جنگلات را توضیح داد و تأکید کرد که جنگل‌ها به‌عنوان سرمایه ملی نیاز به حفاظت دارند. وی افزود که حفاظت از جنگلات وظیفه شرعی و ملی مردم و حکومت است.
در این مجلس، رئیس جنگلات، رئیس زراعت لغمان، رئیس شرکت امارتی افغان کارت، قوماندان قطعه سبز، و مشاوران جنگلداری نیز حضور داشته و نظرات خود را در این زمینه ارائه کردند.
مولوی اختر محمد مزمل، معاون والی لغمان، در این دیدار اظهار داشت که اداره محلی لغمان با جدیت و تعهد کامل از جنگلات و سرمایه‌های ملی کشور حفاظت خواهد کرد و همکاری‌های لازم را در این زمینه انجام می‌دهد.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۱ - ۹:۱۷
Background image

ورکشاپ آموزشی  کانسپت نوت‌های برنامه‌های انکشافی وزارت زراعت برگزار شد

۲۱ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست پلان و هماهنگی برنامه های وزارت زراعت، آبیاری و مالداری ورکشاپ آموزشی یک‌روزه‌ای را برای مسوولین ریاست‌هایی که پروژه‌های انکشافی دارند، برگزار کرد.
در این ورکشاپ. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۸/۲۰ - ۱۵:۴۱
Background image

برگزاری برنامه آموزشی زعفران برای دهاقین در ولسوالی دهدادی ولایت بلخ

۲۰ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ با همکاری مؤسسه «رادا» (RADA) برنامه آموزشی زعفران را برای ۱۶ تن از دهاقین زعفران‌کار ولسوالی دهدادی برگزار کرد.
این برنامه به. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۸/۲۰ - ۱۵:۴۰
Background image

برگزاری جلسه سکتوری موسسات همکار در بخش زراعت و مالداری بامیان

۲۰ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
جلسه سکتوری ماه عقرب موسسات همکار در بخش زراعت و مالداری، در دفتر کاری ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بامیان برگزار گردید.
این جلسه با تلاوت آیاتی از قرآن کریم. . .

بازگشت به خبرها