سرپرست وزارت زراعت: طرح‌ها و دلایل کافی برای تمدید یا بدیل پروژه‌ی ملی باغداری و مالداری فراهم شود

content_admin
سه‌شنبه ۱۳۹۹/۷/۸ - ۱۵:۲۸
سرپرست وزارت زراعت: طرح‌ها و دلایل کافی برای تمدید یا بدیل پروژه‌ی ملی باغداری و مالداری فراهم شودوزارت زراعت: پروژه‌ها ولایت‌های بیش‌تری را پوشش بدهند
۸ میزان ۱۳۹۹
داکتر عثمان صافی رییس و کارمندان پروژه‌ی ملی باغداری و مالداری وزارت زراعت، در یک نشست به داکتر انوارالحق احدی، نامزدوزیر و سرپرست وزارت زراعت در مورد فعالیت‌ها، دست‌آوردها و ساحات تحت پوشش و بودجه‌ی پروژه معلومات ارایه کردند.
پروژه‌ی ملی باغداری و مالداری وزارت زراعت، از سال ۲۰۱۳ میلادی آغاز به کار کرد و قرار است در پایان ۲۰۲۰ ختم شود. این پروژه در ۳۴ ولایت کشور در بخش‌های باغداری و مالداری، پروژه‌های مرتبط را تطبیق و با باغداران و مالداران همکاری‌های فنی و آموزشی می‌کند.
پس از ارایه‌ی معلومات از سوی داکتر عثمان صافی رییس پروژه‌ی ملی باغداری و مالداری، داکتر انوارالحق احدی، نامزدوزیر و سرپرست وزارت زراعت آبیاری و مالداری به مسوولان این پروژه هدایت داد تا برای تمدید تمویل پروژه از سوی بانک جهانی، طرح‌ها و دلایل‌شان را فراهم سازند تا به آن نهاد پیشنهاد شود که این پروژه تمدید گردد و یا هم بدیل آن روی کار بیاید.
آقای احدی گفت که باید نگرانی‌های بانک جهانی در مورد پروژه بررسی و رفع گردد.

 

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۴/۱ - ۱۳:۵۹
Background image

به باغداران و دهاقین ننگرهار به‌منظور جلوگیری از امراض و مدیریت بهتر باغ‌ها آموزش داده شد

۱ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
۶ مُحَرَّمُ الحَرام ۱۴۴۸ هـ.ق
کارمندان مدیریت‌های ترویج ولسوالی‌های هسکه‌مینه، نازیان، کوزکنر و مومندره مربوط ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت ننگرهار، در قریه‌های. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۴/۱ - ۱۰:۲۳
Background image

به هزاران خانواده در ولسوالی کامدیش نورستان برای تقویت کاروبارهای کوچک زراعتی کمک نقدی توزیع شد

۱ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
۶ مُحَرَّمُ الحَرام ۱۴۴۸ هـ.ق
در هماهنگی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت نورستان، با همکاری تخنیکی مؤسسه برنامه توسعه و بازسازی روستایی و حمایت مالی برنامه جهانی. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۴/۱ - ۱۰:۶
Background image

نظارت از روند تطبیق پروژه‌های ساخت چکدم  در ولسوالی آبشار پنجشیر

۱ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
مسئولان ریاست  زراعت، آبیاری  و مالداری ولایت پنجشیر در  ولسوالی آبشار از روند تطبیق پروژه‌های ساخت چکدم در قریه لاله‌خیل در قریه دوست‌علی این ولسوالی نظارت کردند.
در. . .

بازگشت به خبرها