سرپرست وزارت زراعت: طرح‌ها و دلایل کافی برای تمدید یا بدیل پروژه‌ی ملی باغداری و مالداری فراهم شود

content_admin
سه‌شنبه ۱۳۹۹/۷/۸ - ۱۵:۲۸
سرپرست وزارت زراعت: طرح‌ها و دلایل کافی برای تمدید یا بدیل پروژه‌ی ملی باغداری و مالداری فراهم شودوزارت زراعت: پروژه‌ها ولایت‌های بیش‌تری را پوشش بدهند
۸ میزان ۱۳۹۹
داکتر عثمان صافی رییس و کارمندان پروژه‌ی ملی باغداری و مالداری وزارت زراعت، در یک نشست به داکتر انوارالحق احدی، نامزدوزیر و سرپرست وزارت زراعت در مورد فعالیت‌ها، دست‌آوردها و ساحات تحت پوشش و بودجه‌ی پروژه معلومات ارایه کردند.
پروژه‌ی ملی باغداری و مالداری وزارت زراعت، از سال ۲۰۱۳ میلادی آغاز به کار کرد و قرار است در پایان ۲۰۲۰ ختم شود. این پروژه در ۳۴ ولایت کشور در بخش‌های باغداری و مالداری، پروژه‌های مرتبط را تطبیق و با باغداران و مالداران همکاری‌های فنی و آموزشی می‌کند.
پس از ارایه‌ی معلومات از سوی داکتر عثمان صافی رییس پروژه‌ی ملی باغداری و مالداری، داکتر انوارالحق احدی، نامزدوزیر و سرپرست وزارت زراعت آبیاری و مالداری به مسوولان این پروژه هدایت داد تا برای تمدید تمویل پروژه از سوی بانک جهانی، طرح‌ها و دلایل‌شان را فراهم سازند تا به آن نهاد پیشنهاد شود که این پروژه تمدید گردد و یا هم بدیل آن روی کار بیاید.
آقای احدی گفت که باید نگرانی‌های بانک جهانی در مورد پروژه بررسی و رفع گردد.

 

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۱ - ۱۵:۱۵
Background image

دستاوردهای یک‌ساله وزارت زراعت در برنامه «حکومت در آیینه مطبوعات» بازتاب یافت

۱۱ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
در چارچوب برنامه «حکومت در آیینه مطبوعات» که به مناسبت هفته اقتصاد و خودکفایی در مرکز رسانه‌های حکومت برگزار شد، دستاوردهای یک‌ساله وزارت زراعت، آبیاری و مالداری توسط. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۱ - ۱۰:۴۱
Background image

توزیع معاش ماهانه برای بیش از یک‌هزار کارگر پروژه‌های زراعتی و تاب‌آوری غذایی در پنجشیر

۱۱ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر خبر داده است که در هماهنگی با این ریاست و با حمایت مالی برنامه جهانی غذا (WFP)، معاش یک‌ماهه بیش از یک‌هزار تن از کارگران. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۱ - ۱۰:۳۸
Background image

رئیس زراعت تخار از مدیریت خدمات زراعتی ولسوالی کلفگان بازدید کرد

۱۱ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
قاری قطب‌الدین دهنوی رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار، در جریان سفر کاری به ولسوالی کلفگان از مدیریت خدمات زراعتی این ولسوالی بازدید کرده و روند عرضه خدمات. . .

بازگشت به خبرها