سردخانه‌داران از سردخانه‌های سیب در دایکندی راضی‌اند

mail-admin
پنجشنبه ۱۳۹۹/۱۲/۱۴ - ۱۲:۳۷
سردخانه‌داران از سردخانه‌های سیب در دایکندی راضی‌اند

۱۴حوت ۱۳۹۹
سید عبدالواحد فیروزی رییس اداره زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی، با نظارت از سه سردخانه‌ سیب در این ولایت، می‌گوید که مالکان سردخانه‌های سیب از این سردخانه‌ها رضایت دارند.
آقای فیروزی به نقل از مالکان این سردخانه‌ها می‌گوید که سیب‌هایی که در این سردخانه‌ها نگهداری شده، کاملاً سالم مانده و از زمانی که در سردخانه‌ها آورده شده، تاکنون هیچ‌گونه تغییراتی در این محصولات به‌وجود نیامده است.
رییس اداره زراعت دایکندی می‌افزاید: «مالکین سردخانه‌ها علاوه نمودند که سردخانه‌ها در این ولایت کاملاً نتیجه داده و از توجه رهبری وزارت زراعت اظهار تشکری نمودند.»
 قابل ذکر است این‌که سیب در وقت برداشت در این ولایت سردسیر ۷۰ افغانی به فروش می‌رسید و اکنون در بازار همین سیب که در سرد خانه‌ها نگهداری می‌شود، به ۲۰۰ افغانی به فروش می‌رسد. با گذشت هر روز قیمت این محصول افزایش می‌یابد. همچنان باغداران خواهان افزایش اعمار چنین سردخانه‌ها در سال‌های آینده هستند.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۶ - ۱۲:۴۳
Background image

تکمیل کار اعمار یک چکدم خاکی در ولسوالی خواجه‌سبزپوش فاریاب

۱۶ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
کار اعمار یک چکدم خاکی در قریه سملیک پوگانی ولسوالی خواجه‌سبزپوش ولایت فاریاب از سوی ریاست زراعت فاریاب در همکاری موسسه اکتید  تکمیل شده و آماده بهره‌برداری گردیده است.. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۶ - ۱۲:۱۹
Background image

امضای تفاهم‌نامه همکاری برای تقویت باغداری در پنجشیر

۱۶ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری پنجشیر در راستای توسعه باغداری و فراهم‌سازی زمینه دسترسی دهاقین به نهال‌های مثمر تصدیق‌شده و باکیفیت، تفاهم‌نامه همکاری را با قوریه خدمات. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۶ - ۱۰:۲۸
Background image

آغاز کمپاین نهال‌شانی در ولسوالی وردوج

۱۶ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
کمپاین نهال‌شانی در ولسوالی وردوج ولایت بدخشان با اشتراک مسئولین محلی و شماری از باشندگان این ولسوالی تحت شعار «غرس نهال صدقه جاریه است» آغاز شد.
به اساس معلومات ریاست. . .

بازگشت به خبرها