رییس موسسه پارسا با وزیر زراعت دیدار کرد

content_admin
جمعه ۱۳۹۹/۱۲/۲۹ - ۱۵:۲۵
رییس موسسه پارسا با وزیر زراعت دیدار کرد

۲۸حوت ۱۳۹۹
لوریین هارتمن « Lorraine Hartman»، رییس موسسه «پارسا»، در دفتر کاری داکتر انوارالحق احدی، وزیر زراعت، آبیاری و مالداری دیدار کرد.
لوریین هارتمن در دیدارش با آقای احدی گفت که موسسه پارسا درنظر دارد تا برای شماری از زنان زمینه‌ی فعالیت‌های تجارتی را از طریق احداث سبزخانه‌های جدید مساعد بسازد. او هم‌چنین افزود که این موسسه درنظر دارد تا شماری از دهقانان را نیز در بخش بسته‌بندی محصولات زراعتی تحت حمایت قرار دهد.
در همین‌حال، داکتر انوارالحق احدی وزیر زراعت، آبیاری و مالداری، از تصمیم موسسه‌ی پارسا برای فراهم‌سازی زمینه برای فعالیت‌های زنان در عرصه‌ی زراعت و تجارت، استقبال کرده گفت که افغانستان دارای محصولات خوبی زراعتی است، اما در عرصه‌های بسته‌بندی، دسترسی زنان به تسهیلات تجارتی و بازاریابی برای این محصولات باید بیشتر کار شود.
وزیر زراعت تاکید کرد که تولیدات زراعتی افغانستان باید قادر شود تا با محصولاتی که از بیرون کشور می‌آید، رقابت کند.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۹ - ۱۶:۴
Background image

تلاش‌های ریاست زراعت نیمروز برای رسیدگی به آسیب‌دیدگان سیلاب‌ها در ولسوالی چخانسور

۱۹ حمل ۱۴۰۴ هـ.ش
رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت نیمروز به‌منظور رسیدگی به وضعیت آسیب‌دیدگان سیلاب‌های اخیر، در رأس هیأتی به ولسوالی چخانسور سفر کرد.
مولوی نیاز محمد «وهاج» همراه با. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۹ - ۱۶:۳
Background image

وزارت زراعت زمین را به وزارت صنعت و تجارت منتقل کرد

۱۹ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۱ شَوّالُ المُکَرَّم ۱۴۴۷ هـ.ق
مسؤولان ریاست امور زمین وزارت زراعت، آبیاری و مالداری می‌گویند که به فرمان عالیقدر امیرالمؤمنین حفظه‌الله، قرارداد انتقال زمین بین ریاست. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۹ - ۱۱:۵۳
Background image

غرس ۹ هزار اصله نهال مثمر و غیر مثمر در ولسوالی خاکجبار کابل

۱۹ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش 
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولسوالی خاکجبار ولایت کابل با همکاری مؤسسه استارز، ۹ هزار اصله نهال مثمر و غیر مثمر را در شماری از قریه‌های این ولسوالی غرس. . .

بازگشت به خبرها