رئیس جنگلات وزارت زراعت با مسئولان ریاست زراعت قندهار نشست هماهنگی برگزار کرد

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۷/۲۸ - ۱۲:۶
رئیس جنگلات وزارت زراعت با مسئولان ریاست زراعت قندهار نشست هماهنگی برگزار کرد

۲۸ میزان ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۷ ربیع‌الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
ملا سراج‌الحق میرویس ذاکری، رئیس جنگلات وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در جریان سفر رسمی‌اش به ولایت قندهار، با مسئولان ریاست زراعت این ولایت نشستی به‌منظور بهبود و هماهنگی امور مربوط به جنگلات و چراگاه‌ها برگزار نمود.
در این نشست، علاوه بر ملا سراج‌الحق میرویس ذاکری رئیس جنگلات وزارت زراعت، مفتي عبدالغنی عفان آمر منابع طبیعی ریاست زراعت قندهار و شماری از کارمندان بخش‌های تدارکات، منابع طبیعی و چراگاه‌ها نیز حضور داشتند.
ملا سراج‌الحق میرویس ذاکری در آغاز نشست گفت هدف از سفر آنان، بررسی وضعیت جنگلات و چراگاه‌های قندهار و ارزیابی از چگونگی مصرف مؤثر بودجه انکشافی است. او تأکید کرد که مسئولان محلی باید برای حفاظت و توسعه جنگلات، چراگاه‌ها و منابع طبیعی، طرح‌های ابتکاری و مؤثر تهیه کنند تا روند نگهداری از دارایی‌های ملی تقویت یابد.
مسئولان ریاست زراعت قندهار در این نشست، فعالیت‌ها، برنامه‌ها و چالش‌های سال جاری را با رئیس جنگلات در میان گذاشتند. در پایان، پیرامون موضوعات مرتبط بحث همه‌جانبه صورت گرفت و رئیس جنگلات اطمینان داد که همکاری‌های دوامدار با آنان ادامه خواهد داشت.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۲ - ۱۵:۶
Background image

جلسه آموزشی و آگاهی‌دهی برای مسئولان فارم‌های مرغداری در بادغیس برگزار شد

۲ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
۲ جُمادی‌الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
جلسه آموزشی و آگاهی‌دهی برای مسئولان فارم‌های مرغداری، به هدف ایجاد هماهنگی و ارتقای ظرفیت در بخش مرغداری، در سالون جلسات ریاست زراعت، آبیاری و. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۲ - ۱۴:۴۷
Background image

توسط وزارت زراعت، زمین به وزارت ترانسپورت و هوانوردی انتقال داده شد

۲ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
۲ جُمادی‌الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
در نشست برگزارشده در ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری که با حضور مولوی سید محمد سعید رئیس انتقال و توزیع زمین ریاست اراضی و حزب‌الله. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۲ - ۱۱:۵۷
Background image

در ولایت فراه روند توزیع تخم اصلاح‌شده گندم و کود کیمیاوی برای هزاران دهقان مستحق آغاز شد

۲ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
۲ جُمادی‌الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
به تلاش ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فراه، با همکاری تخنیکی مؤسسه «سی.اچ.ای» و با تمویل اداره خوراک و زراعت سازمان ملل متحد، روند توزیع. . .

بازگشت به خبرها