دیدار وزیر زراعت با سفیر ترکمنستان در افغانستان 

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۲/۳/۲۲ - ۱۵:۲
دیدار وزیر زراعت با سفیر ترکمنستان در افغانستان 

۲۲ جوزا ۱۴۰۲ هـ.ش
مولوی عطاءالله‌عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری در دفتر کارش با خواجه عوضوف، سفیر کشور ترکمنستان مقیم کابل دیدار کرده و در مورد همکاری‌های دو جانبه در زمینه انکشاف زراعت، باغداری و مالداری گفتگو نمودند.
 در این دیدار وزیر زراعت به سفیر ترکمنستان گفت" که کمپاین مبارزه علیه ملخ‌های مضره، صادرات و واردات محصولات مالداری و زراعتی، میکانیزه سازی، ظرفیت‌سازی در بخش زراعت، افزایش تولیدات زراعتی، استفاده از تجارب تحقیقاتی از موارد اساسی می‌باشد که می‌توانیم همدیگر را  همکاری کنیم، چون دو کشور همسایه  آب و هوای یکسان دارند، از همین رو ضرورت جدی به همکاری‌ و هماهنگی در راه‌اندازی کمپاین ملخ و کنترول محصولات خوراکی می‌باشد".
در ضمن سفیر ترکمنستان آماده‌گی کشورش را در راستای تطبیق برنامه‌ها و تبادل افکار دو دولت و به خصوص سکتور زراعت و مالداری اظهار داشت.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۴/۹/۱۰ - ۱۱:۴
Background image

دیدار هیئت وزارت زراعت با رئیس زراعت ننگرهار به هدف بررسی اسناد و عملکردها

۱۰ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۰ جمادی‌الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
هیئتی از وزارت زراعت به ریاست مولوی محمد نصرت، رئیس تفتیش (داخلی پلټنې) وزارت، با مولوی محمد ولی محسن رئیس زراعت ننگرهار و شماری از رؤسا و. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۹/۱۰ - ۱۱:۲
Background image

آغاز برنامه یوریااسپری در ولسوالی حصه‌اول کوهستان کاپیسا

۱۰ قوس ۱۴۰۴  هـ.ش
برنامه یوریااسپری یا واکسین درختان در قریه تپه‌زار ولسوالی حصه‌اول کوهستان ولایت کاپیسا آغاز شد. این روند بر اساس هدایت مولوی محمد رحیم نعمانی رئیس زراعت، آبیاری و. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۹/۱۰ - ۱۰:۴۲
Background image

توزیع بزهای شیری وطنی برای خانواده‌های مستحق در آبشار پنجشیر

۱۰ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
در ولسوالی آبشار، برای ۱۰۳ خانم مستحق از قریه‌های سنگی‌خان و دوست‌علی بزهای شیری نسل وطنی توزیع شد.
 این برنامه توسط موسسه نسل‌های آینده افغانستان با پشتیبانی مالی. . .

بازگشت به خبرها