دیدار وزیر زراعت با رییس عمومی پروگرام انکشافی سازمان ملل متحد

user-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۲/۳/۲۳ - ۱۵:۱۸
دکرنې وزیر د ملګرو ملتونو پراختیایي ادارې لوی رییس سره وکتل

۲۳ جوزا ۱۴۰۲ هـ.ش
مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری با استیفن (Stivan)، رییس عمومی پروگرام انکشافی سازمان ملل متحد  (United Nation Development Program) دیدار و روی موضوعات مختلف گفتگو نمود.
مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت در این دیدار از وزارت زراعت به عنوان یک نهاد غیر سیاسی و خدماتی یاد کرده افزدو " وزارت زراعت به دور مسایل سیاسی یک نهاد خدماتی است، وظیفه اصلی آن تامین مواد صحی غذایی است، تولیدات و دست‌آورد ما در بخش‌های مختلف زیاد است اما دهاقین ما نیاز به ماشین آلات و مدرن سازی کشت و برداشت دارند".
 در همین حال استیفتن رییس عمومی پروگرام انکشافی سازمان ملل متحد گفت:" خوشحالم که به افغانستان آمدم و به مردم فقیر کار می‌کنم، هدف ما این است تا مشکلات مردم را حل کنیم، در بخش‌های آبیاری، خوراک و زراعت، ارتقای ظرفیت، و لوازم زراعتی همکاری می‌کنیم، رساندن خدمات به مردم هدف اساسی ما است".
مولوی عطاءالله عمری از این مقام سازمان ملل خواست تا در مدیریت آب دریاها توجه اساسی نماید چون مدیریت آب‌ها در رشد زراعت افغانستان موثر است، او هدف اصلی وزارت زراعت را ایجاد زمینه کاری به مردم، پیشرفت تجاران و اراییه خدمات سودمند به دهاقین یاد کرد.
به باور آقای عمری، کشت کار سنتی، نبود ماشین آلات زراعتی معیاری، عدم ترویج نسل‌های جدید حیوانی و استفاده نکردن تخم اصلاح شده از عوامل است که دهاقین، مالداران و تجار از بخش زراعت و  مالداری  سود بیشتری دریافت نمی کنند و نیاز است که تمام سازمان‌های مدت رسان در این بخش با دهقانان و مالدارن کشور کمک نمایند.
برنامه پیشرفت و توسعه ملل متحد یا برنامه عمران ملل متحد (UNDP)، بزرگترین مرجع کمک‌کننده برای توسعه کشورها در سطح جهان است.
اداره UNDP با دولت‌های محلی همکاری دارند تا چالش‌های مربوط به توسعه کشور، ظرفیت ساخت و ساز و ظرفیت توسعه محلی را حل کنند.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۷ - ۱۵:۱۷
Background image

افتتاح و بهره‌برداری یک چکدم با ظرفیت ذخیره ۱۰۰ هزار متر مکعب آب در ولایت فراه

۲۷ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
یک چکدم به طول مجموعی ۴۱۲ متر و ظرفیت تقریبی ذخیره ۱۰۰ هزار متر مکعب آب در قریه انجیران ولسوالی پشت‌کوه ولایت فراه افتتاح و به بهره‌برداری سپرده شد.
مراسم افتتاح این. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۷ - ۱۵:۱۷
Background image

رئیس عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت با مسؤول مؤسسه CRS در افغانستان دیدار کرد

۲۷ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی عبدالعلی عمری رئیس عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در دیداری با محمد آدم حامد، رئیس عمومی مؤسسه بین‌المللی CRS در افغانستان و. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۷ - ۱۵:۱۳
Background image

برگزاری سمینار آگاهی‌دهی درباره جلوگیری از کشت کوکنار و ترویج کشت بدیل در سرپل

۲۷ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
سمینار آگاهی‌دهی درباره جلوگیری از کشت کوکنار و ترویج کشت بدیل با اشتراک حدود ۱۰۰ تن از دهاقین در ولسوالی صیاد ولایت سرپل برگزار شد.
در این سمینار نماینده ولسوالی. . .

BACK TO NEWS