دیدار هیئت وزارت زراعت با کارمندان ریاست زراعت سرپل

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۲/۷/۳ - ۱۳:۴۴
دیدار هیئت وزارت زراعت با کارمندان ریاست زراعت سرپل

۳ میزان ۱۴۰۲ هـ.ش 
هیئت تخنیکی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در ادامه سفرهای ولایاتی‌شان این بار عازم ولایت سرپل گردیده و با مولوی عبدالقادر وحدت رئیس زراعت و کارمندان  ولایت سرپل دیدار کرده  و  اولویت‌های کاری وزارت زراعت را ارائه نمودند. 
 طی برنامه‌ی که به این مناسبت با حضور مولوی عبدالقادر وحدت رئیس زراعت سرپل و کارمندان آن ریاست برگزار شده بود رییس زراعت سرپل  حاضرین را خوش آمدید گفت و در مورد کارکردها و مسوولیت‌های کارمندان زراعت ولایت سرپل  مختصر صحبت نمود.
در ادامه مولوی مصباح الدین مستعین رئیس اطلاعات و آگاهی عامه وزارت زراعت هدف از سفرشان را بیان کرده افزود"با متخصصان زراعت مجالس برگزار کردیم تا رهنمود اولویت‌های کاری وزارت زراعت را به شما تهیه کنیم تا چگونگی تغییر در  زندگی دهقانان  و مالداران را بیان کنیم و ما آمده ایم که این پیام را به شما برسانیم اگر مجاهد است یا متخصصین به پول ملت به دانش و پیروزی جهاد رسیده است اگر متخصصین درس خوانده اند یا مجاهدین جهاد کردند از پول و همکاری ملت موفق شدند پس دروازه‌های تان به مردم باز باشد مردم از خشک سالی زیاد متضرر شده اند شما هم همراه مردم، علما و  بزرگان حشر کنید و کار کنید تا مشکلات دهقانان حل گردد".
در عین حال  میرویس خوگیانی مشاور مقام وزارت در مورد  عامل‌های اساسی آوردن تغییر مثبت در زندگی دهقانان و مالداران صحبت کرده افزود"افزایش حاصلات مردم چون سبزی، غله، میوه، لبنیات وابسته به کار شما و بلند بردن آگاهی مردم می‌باشد پس کوشش کنید تا در راستای معیاری سازی زراعت و تغییر اصلاح نسل حیوانات کار کنید و  به دهقانان مشوره بدهید تا  گیاهای هرزه برداشت شود، سیستم آبیاری قطره ای شود، حیوانات واکسین شود و همینگونه حیوانات بهتر تغذیه شود تا حاصل بیشتر بدست آمده و وضعیت زندگی مردم تغییر کند.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۵/۵/۱۰ - ۱۰:۲۲
Background image

در ولسوالی هسکه‌مینه ننگرهار ماشین‌آلات زراعتی به ارزش ۳.۴ میلیون افغانی توزیع شد؛ گامی مهم برای تقویت زراعت مکانیزه

۱۰ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۷ صفرالمظفر ۱۴۴۸ هـ.ق
به تلاش ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت ننگرهار، با همکاری تخنیکی مؤسسه بین‌المللی مهاجرین دنمارک (DRC) و با تمویل مالی اتحادیه اروپا و کشور. . .

شنبه ۱۴۰۵/۵/۱۰ - ۹:۲۱
Background image

جلسه هیئت مدیره شرکت امارتی کانال ننگرهار در وزارت زراعت برگزار شد

۱۰ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه هیئت مدیره شرکت امارتی کانال ننگرهار به ریاست مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، با حضور اعضای هیئت در مقر وزارت زراعت. . .

شنبه ۱۴۰۵/۵/۱۰ - ۸:۲۶
Background image

تطبیق پروژه «فعالیت‌های اختصاصی اقلیمی» در ولسوالی‌های یاوان و راغستان ولایت بدخشان

۹  اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
پروژه‌ای تحت عنوان «فعالیت‌های اختصاصی اقلیمی» از سوی مؤسسه کنسرن، با همکاری و هماهنگی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان، در ولسوالی‌های یاوان و راغستان این. . .

بازگشت به خبرها