دیدار معین زراعت و مالداری با معاون برنامه پیشرفت و توسعه ملل متحد و رییس موسسه ریشه‌های صلح

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۲/۸/۲۸ - ۱۲:۲
دیدار معین زراعت و مالداری با معاون برنامه پیشرفت و توسعه ملل متحد و رییس موسسه ریشه‌های صلح

۲۸ عقرب ۱۴۰۲ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری با معاون برنامه پیشرفت و توسعه ملل متحد و رییس پروژه  یا ریشه‌های صلح دیدار و پیرامون تطبیق پروژه ها در افغانستان گفتگو نمود.
مولوی صدراعظم عثمانی در این دیدار گفت:« ما مانع کشت کوکنار شدیم اما نهادهای بین المللی هیچ نوع همکاری واقعی با دهاقین روی بدیل کشت آن نکرده اند در این راستا همکاری می‌خواهیم تا دهاقین دوباره به کشت کوکنار روی نیاورند و بدیل آن را برای شان معرفی و حمایت کنیم».
آقای عثمانی افزود"مصارف اداری پروژه ها خیلی زیاد است، ما از موسسات و نهادهای بین المللی می‌خواهیم تا بودیجه که از طرف دونرها مشخص می‌شود به شفافیت کامل تطبیق و مصارف خارج از کشور و اداری خود را محدود بسازند".
خانم ثریا بوزورکوا معاون دفتر یو ان دی پی در افغانستان گفت:« ما آمده‌ایم تا راه حل در هماهنگی با شما پیدا کنیم من موافقم که در مصرف بویجه باید شفافیت و عدالت در نظر گرفته شود ما هم میخواهیم پول کمک شده به مردم بخصوص کشاورزان برسد. 
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در نظر دارد با همکاری نهادهای ملی و بین المللی روی  انکشاف سکتور زراعت، آبیاری و مالداری کار کند و دهاقین را به طور مستقیم و غیر مستقیم حمایت نماید.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۳ - ۱۲:۵۷
Background image

برگزاری نشست هماهنگی برای ایجاد سهولت‌ها به مراجعین در ریاست زراعت بلخ

۱۳ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
نشست هماهنگی به منظور ایجاد سهولت‌ها برای مراجعین و تنظیم بهتر روند دیدار با رئیس و آمرین در ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ برگزار شد.
این نشست به رهبری رئیس. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۳ - ۱۲:۴۸
Background image

آغاز کمپاین مبارزه با آفت ملخ در ولسوالی‌های بلخ

۱۳ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
کمپاین مبارزه علیه آفت ملخ از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ در شماری از ولسوالی‌های این ولایت آغاز گردید. این برنامه تحت نظارت رئیس زراعت بلخ و بر اساس. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۳ - ۱۲:۳۸
Background image

آغاز کمپاین سروی و مجادله علیه ملخ‌های مضره در بغلان

۱۳ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
کمپاین سروی و مجادله علیه ملخ‌های مضره زراعتی از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بغلان آغاز گردید. این برنامه تحت هدایت مولوی عبدالکریم حذیفه رئیس زراعت بغلان و. . .

بازگشت به خبرها