دیدار معین زراعت و مالداری با اتحادیه وارد‌کننده‌گان محصولات حیوانی

user-admin
چهارشنبه ۱۴۰۰/۷/۲۱ - ۱۵:۵۲
دیدار معین زراعت و مالداری با اتحادیه وارد‌کننده‌گان محصولات حیوانی

مولوی صدراعظم، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، با شماری از مسوولان شرکت‌های وارد‌کننده‌ گوشت مرغ دیدار کرد.
در این دیدار روی مشکلات تاجران ملی، ترانزیت مواد تجاری به‌ویژه حیوانی، مالیه، صادرات و واردات محصولات حیوانی بحث و تبادل نظر صورت گرفت.
شماری از تاجران نسبت به وارد کردن گوشت مرغ از بنادر تجارتی شکایت دارند. آن‌ها می‌گویند که محصولات دام‌داری را مطابق به سرتیفیکت بین‌المللی ذبح حلال و اسناد صحی از امریکا و برازیل وارد می‌کنند، اما در گمرک ننگرهار مانع واردات آن شده‌اند.
در همین حال مالکان فارم‌های مرغ‌پروری ادعا دارند که در تولید تخم مرغ خود‌کفا هستند، در حالی که روزانه هفت‌صد هزار بیضه تولید دارند و مصرف روزانه تخم مرغ ده میلیون بیضه است.
مسوولان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در این جلسه وعده سپردند که برای حل مشکلات واردکننده‌گان گوشت، با همکاری وزارت خارجه اقدام کنند.

 

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۷ - ۱۴:۲۲
Background image

افتتاح پروژه آبیاری قطره‌ای در ولایت هلمند به‌هدف ایجاد بدیل معیشت برای دهقانان

۱۷ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش 
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان  به هدف ایجاد بدیل معیشت برای دهقانانی که از کشت کوکنار دست کشیده و به کشت بدیل رو آورده‌اند، پروژه آبیاری قطره. . .

شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۷ - ۱۴:۲۲
Background image

در ولایت غزنی برای ۸۴ دهقان نهال‌های گیاه «انجه» و وسایل زراعتی توزیع شد

۱۷ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۷ جُمادی‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غزنی با همکاری مالی وزارت زراعت، برای ۸۴ دهقان از ولسوالی‌های اندر، گیلان، مقر، ناوه و خواجه‌عمری نهال. . .

شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۷ - ۱۴:۱۳
Background image

در ولایت کندهار حدود ۱۳۰ هزار رأس حیوان در برابر بیماری‌های «ریخک» و پروتوزوایی واکسین شدند

۱۷ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۷ جُمادی‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار اعلام کرده است که به همکاری تخنیکی کمیته هالند و با حمایت مالی اتحادیه اروپا، در ده ولسوالی این. . .

بازگشت به خبرها