در شاهراه مزار-حیرتان کمربند سبز ساخته می‌شود

mail-admin
پنجشنبه ۱۳۹۹/۱۱/۲ - ۱۱:۲۰
در شاهراه مزار-حیرتان کمربند سبز ساخته می‌شود

۲دلو ۱۳۹۹
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ، از توظیف کمیته‌ای برای تشخیص ساحه‌یی به منظوری ایجاد کمربند سبز مسیر در شاهراه مزارشریف-حیرتان، خبر داده است.
قرار است طرح ساخت این کمربند سبز به منظور گسترش فضای سبز در مسیر این شاهراه، شامل برنامه‌های سال مالی ۱۴۰۰ شود.
ریاست زراعت بلخ، به دستور والی این ولایت، کمیته‌ای را برای تشخیص ساحه برای ساخت کمربند سبز تحت رهبری معاون والی و مسوولان برخی از نهادی ذیربط، ایجاد کرده است.
اعضای این کمیته از مناطق دو طرف شاهراه مزارشریف-حیرتان بازدید و با باشندگان این ساحات گفتگو کرده‌اند. این کمیته با جمعی از باشندگان قریه «تازه امید» ولسوالی شورتپه مقدار تخمی از نباتات گز، سکساول، قندوم و چرگس به‌خاطر سرسبزی و جلو‌گیری از ریگ‌های روان در دشت‌های حیرتان پاشیده‌اند و هم‌چنان پنجاه قنار تخم این نباتات را به ریاست فواید عامه به منظور پاشیدن در مناطق آسیب‌پذیر تحویل داده‌اند.
قرار است کمربند سبز شاهراه مزارشریف-حیرتان در طول سه سال با حمایت مالی وزارت زراعت ساخته شود.
این کمربند دارای پنجاه تا صدمتر عرض و ۱۲ کیلومتر طول خواهد داشت. این کمبربند در عین‌حال در راستای جلوگیری از توسعه صحرا عملی می‌شود. پروژه جلوگیری از توسعه صحرا مدت دوسال می‌شود که در اطراف شاهراه حیرتان تطبیق می‌گردد و در سال مالی ۱۳۹۹، ۳۵۰هزار قلمه ریشه‌یی در اراضی ۲۶۶ هکتار زمین غرس شده است. به‌منظور تداوم کاری در ساحه، چهار هکتار زمین قوریه نباتات بومی نیز ایجاد شده که با سرسبز شدن این قلمه‌ها، از توسعه ریگ‌های روان جلوگیری می‌شود.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۱ - ۱۴:۷
Background image

توزیع صندوق‌های زنبور عسل برای مستفیدین در ولسوالی بلخ

۱۱ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ با همکاری دفتر کمیته هالند، برای حمایت از زنبورداران محلی اقدام به توزیع صندوق‌های زنبور عسل نمود.
در این دور، به هر یک از ۵۰. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۱ - ۱۴:۶
Background image

سفر رئیس عمومی عشر و زکات وزارت زراعت به ولایت کندز

۱۱ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی نداء محمد عابد رئیس عمومی عشر و زکات وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در رأس یک هیأت رسمی به هدف بررسی امور مالی و اداری مربوط به عشر و زکات، به ولایت کندز سفر. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۱ - ۱۴:۵
Background image

برگزاری ورکشاپ آموزشی در ریاست زراعت کابل

۱۱ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
آمریت ارتقای ظرفیت ریاست امور کارکنان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، ورکشاپ آموزشی چهارروزه‌ای را در بخش‌های پلان‌گذاری، گزارش‌نویسی و شیوه جدید ارزیابی اجراات برای. . .

BACK TO NEWS