حاصلات پسته‌ی بدخشان ۶۴ درصد افزایش یافته است

content_admin
سه‌شنبه ۱۳۹۹/۸/۶ - ۱۰:۱
حاصلات پسته‌ی بدخشان ۶۴ درصد افزایش یافته است

۶ عقرب ۱۳۹۹
حاصلات پسته‌ی بدخشان ۶۴ درصد نسبت به سال گذشته افزایش یافته است.
این حاصلات، به حدود ۵۵۰ متریک تن رسیده است، در حالی که سال قبل ۲۰۰ متریک تن پسته از پسته‌زارهای بدخشان برداشت شده بود.
ریاست زراعت بدخشان می‌گوید که از قطع پسته‌زارها جلوگیری کرده است و انجمن‌های حفاظت از جنگل‌ها را ساخته و به مردم در زمینه‌ی جلوگیری از قطع جنگل‌ها، آگاهی داده است.
افزایش حاصلات پسته‌ی بدخشان، با بهبود بازار فروش پسته هم‌زمان است.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۴/۷/۱۴ - ۱۵:۶
Background image

آغاز کمپاین واکسین بیماری طاعون نشخوارکنندگان کوچک در ولسوالی چمتال ولایت بلخ

۱۴ میزان ۱۴۰۴ هـ.ش
کمپاین تطبیق واکسین بیماری طاعون نشخوارکنندگان کوچک (PPR) در ولسوالی چمتال ولایت بلخ آغاز شد. این برنامه با حضور آمر مالداری و صحت حیوانی ریاست زراعت، آبیاری و. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۷/۱۴ - ۱۵:۴
Background image

برگزاری جلسه سکتور زراعت و انکشاف دهات در پنجشیر

۱۴ میزان ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر جلسه‌ای تحت عنوان «سکتور زراعت و انکشاف دهات» به ریاست قاری فضل‌الله دیوبند، رئیس زراعت پنجشیر، برگزار کرد.
جلسه با تلاوت. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۷/۱۴ - ۱۴:۵۶
Background image

توزیع خوراکه متراکم حیوانی برای افزایش وزن بره‌ها در فاریاب

۱۴ میزان ۱۴۰۴ هـ.ش
برنامه توزیع خوراکه متراکم حیوانی (کانسنتریت) به منظور تقویت تغذیه و افزایش وزن بره‌ها در برخی ولسوالی‌های ولایت فاریاب اجرا شد. این برنامه با هماهنگی آمریت مالداری و. . .

بازگشت به خبرها