حاصلات پسته‌ی بدخشان ۶۴ درصد افزایش یافته است

content_admin
سه‌شنبه ۱۳۹۹/۸/۶ - ۱۰:۱
حاصلات پسته‌ی بدخشان ۶۴ درصد افزایش یافته است

۶ عقرب ۱۳۹۹
حاصلات پسته‌ی بدخشان ۶۴ درصد نسبت به سال گذشته افزایش یافته است.
این حاصلات، به حدود ۵۵۰ متریک تن رسیده است، در حالی که سال قبل ۲۰۰ متریک تن پسته از پسته‌زارهای بدخشان برداشت شده بود.
ریاست زراعت بدخشان می‌گوید که از قطع پسته‌زارها جلوگیری کرده است و انجمن‌های حفاظت از جنگل‌ها را ساخته و به مردم در زمینه‌ی جلوگیری از قطع جنگل‌ها، آگاهی داده است.
افزایش حاصلات پسته‌ی بدخشان، با بهبود بازار فروش پسته هم‌زمان است.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۳/۲۹ - ۱۲:۲
Background image

دیدار معین زراعت و مالداری با مسئول سازمان اسلامی امنیت غذایی

۲۹ جوزا ۱۴۰۴ هـ.ش 
مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری و‌ کفیل وزارت زراعت، با “امره یوکسک” مدیر عملیات بشردوستانه سازمان اسلامی امنیت غذایی (IOFS) در دفتر کارش دیدار و گفتگو کرد. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۳/۲۹ - ۹:۴۷
Background image

آغاز کمپاین تداوی بیماری‌های طبق و تب کانگو در فاریاب

۲۹ جوزا ۱۴۰۴ هـ.ش 
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری فاریاب کمپاین وسیع تداوی و پیش‌گیری از بیماری  طبق یا آبله دهان و پا (FMD) و تب خون‌دهنده کانگو (CCHF) را در هفت ولسوالی این ولایت آغاز. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۳/۲۹ - ۹:۴۶
Background image

وزیر زراعت در دیدار با تاجران افغان مقیم سنت‌پترزبورگ خواستار سرمایه‌گذاری در افغانستان شد 

۲۹ جوزا ۱۴۰۴ ه‍ .ش
هم‌زمان با سفر رسمی هیئت بلندپایه امارت اسلامی افغانستان به رهبری مولوی عطاءالله عمری، وزیر زراعت، آبیاری و مالداری، به شهر سنت‌پترزبورگ روسیه جهت اشتراک در کنفرانس. . .

BACK TO NEWS