حاصلات نخود در بادغیس افزایش یافته است

content_admin
دوشنبه ۱۳۹۹/۱۰/۱ - ۱۵:۹
حاصلات نخود در بادغیس افزایش یافته است

۱ جدی ۱۳۹۹
مسوولان ریاست زراعت بادغیس می‌گویند که امسال حاصلات نخود در این ولایت به دلیل افزایش ساحه کشت نظر به سال قبل افزایش چشم‌گیری دارد.
عبدالتواب تایب رییس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بادغیس می‌گوید: «امسال دو هزار و ۹۳۵ هکتار زمین در بادغیس نخود کاشته شده بود که از آن در حدود هفت هزار و ۹۶ تُن حاصل به دست آمده است.»
آقای تایب می‌افزاید: «سال قبل به دلیل خساراتی که دهقانان از خشک‌سالی متحمل شده بودند، دهقانان ما توان کم‌تری برای کشت نخود داشتند، بناً ساحه کم‌تری نخود کشت شده بود و حاصل آن نیز کم بود، اما امسال خوش‌بختانه به دلیل مناسب بودن آب‌وهوا و همکاری‌های فنی ریاست زراعت این ولایت، ساحه بیش‌تری نخود کشت شد و حاصلات نخود نیز افزایش یافت.»
این در حالی است که بر بنیاد آمار احصاییه و معلومات وزارت زراعت سال گذشته یک هزار و ۹۹۹ هکتار زمین در ولایت بادغیس نخود کشت شده بود که از آن چهار هزار و ۹۹۷ تُن نخود به دست آمد. این رقم افزایش ۹۳۶ هکتاری در ساحه کشت و افزایش دو هزار و ۹۹ متریک تنی را در حاصلات این کشت نظر به سال ۱۳۹۸ نشان می‌دهد.
در تمام ولسوالی‌های ولایت بادغیس نخود به شکل للمی کشت می‌شود که بیش‌تر از نژاد(ورایتی)های محلی نخود در این ولایت استفاده می‌شود. سالانه یک مقدار قابل ملاحظه از نخود این ولایت به ولایت‌های دیگر صادر می‌شود.

 

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۷ - ۱۳:۷
Background image

آغاز کمپاین ملی نهال‌شانی در ولایت بدخشان

۶ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
کمپاین ملی نهال‌شانی بهاری سال ۱۴۰۵ هـ.ش تحت شعار «غرس نهال صدقهٔ جاریه است» از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان با حضور مسئولان امارتی، نمایندگان موسسات. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۷ - ۱۱:۳۷
Background image

آغاز کمپاین نهال‌شانی در ولایت تخار

۶ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
کمپاین نهال‌شانی به هدف سرسبزی محیط زیست، حفاظت از منابع طبیعی و ترویج فرهنگ درخت‌کاری از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار آغاز شد.
این برنامه با حضور. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۷ - ۱۱:۳۰
Background image

جلسه سکتوری ریاست زراعت بغلان با حضور نمایندگان ادارات و موسسات همکار برگزار شد

۶ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش
جلسه سکتوری زراعت به رهبری مولوی عبدالکریم حذیفه رئیس زراعت، آبیاری و مالداری بغلان، با اشتراک مسئولان بخش‌های مختلف این اداره، نمایندگان ادارات دولتی و موسسات همکار در. . .

بازگشت به خبرها