جلسه اداری وزارت زراعت برگزار شد

user-admin
چهارشنبه ۱۴۰۲/۱/۹ - ۱۸:۹
دکرنې وزارت اداري غونډه دائره شوه

۹  حمل ۱۴۰۲ هـ.ش
جلسه اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به رهبری مولوی صدرعظم عثمانی معین زراعت و مالداری و مولوی بازمحمد فیضان معین آبیاری و منابع طبیعی با اشتراک رییسان و مسوولان ادارات برگزار شد.
در این جلسه پیرامون موضوعات مختلف به ویژه تامین امنیت وزارت زراعت، بادام باغ، فارم های تحقیقاتی و مالداری بحث و تبادل نظر صورت گرفته است.
برعلاوه مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری مشکلات شماری از رییسان را استماع و به پاسخ آن پرداخت، در این  جلسه مولوی طلحه رییس عمومی تحقیقات وزارت زراعت راجع به حفاظت و احیای فارم‌های تحقیقاتی مرکز و ولایات، مشکلات فنی در لابرتوار تولید واکسین بادام باغ، مواد خام تولید واکسین، تست‌ها معلومات داده و خواستار حل مشکلات شد.
حبیب الرحمن شیرزاد غوربندی رییس حفاظه نباتات و قرنطین به دوای انقضا شده در مزار شریف، واردات کودکیمیاوی، حق الخطر کارمندان، حفاظت از کلکسیون زراعتی در شش زون اشاره نموده و آن را ضروری خواند.
هم‌چنان مولوی عبدالاحد رییس عمومی منابع طبیعی کنترول آبریزه‌ها در موسم بارانی، چکدم‌ها، مدیریت آب، و مدیریت آب زیر زمینی مهم پنداشته است.
رهبری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری جلسه هفته‌وار اداری را به‌منظور حل مشکلات در مرکز و واحد دومی این وزارت برگزار می‌نماید.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۴/۹/۱۰ - ۱۴:۴۴
Background image

دیدار هیئت ازبکستانی با مسئولان تصدیق‌دهی تخم‌های بذری و نمایندگان سکتور خصوصی

۱۰ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
هیئتی به‌سرپرستی جمشید عبدوذوکروف، معین زراعت و مالداری کشور ازبکستان، در بادام‌باغ کابل با مسئولان ریاست تصدیق تولید تخم‌های بذری، شماری از شرکت‌های تولید تخم بذری،. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۹/۱۰ - ۱۴:۳۹
Background image

هیئت وزارت زراعت از گندم‌های ذخیره‌شده در ولایت فاریاب بازدید کرد

۱۰ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۰ جُمادى‌الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
در جریان سفر کاری به ولایت فاریاب، هیئتی به رهبری مولوی قدرت‌الله حقیار، رئیس ذخایر استراتژیک وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، از گندم های. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۹/۱۰ - ۱۴:۳۳
Background image

آغاز پروژه ساخت ۲۰ سبزخانه سرد در ولسوالی یحی‌خیل پکتیکا

۱۰ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۰ جمادی‌الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
پروژه ساخت ۲۰ سبزخانه سرد در ولسوالی یحی‌خیل پکتیکا تحت چتر ریاست زراعت، آبیاری و مالداری و از سوی مؤسسه بازسازی روستاها (RRAA) آغاز شد.
بر. . .

بازگشت به خبرها