توضیح اولویت‌های وزارت زراعت به کارمندان ریاست زراعت جوزجان 

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۲/۷/۲ - ۱۵:۱۱
توضیح اولویت‌های وزارت زراعت به کارمندان ریاست زراعت جوزجان 

۲ سنبله ۱۴۰۲ هـ.ش
هیئتی از وزارت زراعت متشکل از مولوی مصباح الدین مستعین رییس اطلاعات و آگاهی عامه و میرویس خوگیانی مشاور مقام وزارت زراعت به ولایت جوزجان سفر کرده و اولویت‌های کاری آن وزارت را به کارمندان ریاست زراعت جوزجان تشریح کردند. 
 طی نشستی در ریاست زراعت ولایت جوزجان مولوی مصباح الدین مستعین رییس اطلاعات و آگاهی عامه و سخنگو و میرویس خوگیانی مشاور مقام وزارت زراعت در مورد مسوولیت وزارت زراعت صحبت کرده و مسوولیت‌های این اداره  را در پنج بخش  چون؛ انکشاف زراعت، مالداری، آبیاری، مدیریت اراضی و منابع طبیعی بیان نمودند.
مولوی مصباح الدین مستعین رییس اطلاعات و آگاهی عامه وزارت زارعت در این نشست از تلاش‌ها به منظور رسیدن به خودکفایی سخن زده افزود" الحمد لله از اشغال و تجاوز بیرونی‌ها خلاص شدیم، حال نیاز داریم که به مصونیت غذایی برسیم، دست یافتن به خودکفایی غذایی مسوولیت شما کارمندان و زارعین کشور است و در این زمینه احساس مسوولیت نموده کوشش کنیم از این محتاجی خلاص شویم، باید به گونه مشترک روی بیرون رفت از این مسله کار کنیم، طعم آزادی و امنیت را چشیدیم، باید طعم امنیت غذایی را نیز بدست بیاوریم و زخم‌های ۴۰ ساله  را درمان کنیم".
 در همین حال میرویس خوگیانی مشاور وزارت زراعت از ساخت یک  رساله‌ برای تشخیص اولویت‌های سکتور زراعت که در آن چگونگی خدمت به مردم و انکشاف این سکتور گنجانیده شده‌است سخن زده و   از کارمندان زراعت خواست  که محتوای آن را با دست اندر کاران زراعت شریک نمایند" تشخیص و تثبیت زمین‌ها، اصلاح نسل حیوانات، مدیریت آب‌های زیر زمینی و سر زمین، توزیع تخم‌های اصلاح شده بذری، آگاهی دهی و مفاهمه به دهقانان و مالداران، اصلاح جنگلات و درختان، کنترول امراض و آفات نباتی وحیوانی، افزایش غله جات، میوه جات، سبزیجات و تشخیص خصوصیت زمین از وظایف اصلی من و شما است و  وطن با پلان، عزم، مدیریت و ابتکار شما جور می‌شود و  دهقانانی که زحمت می‌کشند باید حاصل بیشتر بگیرند، در صورت مفاهمه بهتر  میان ما و دهقانان، در حاصلات دهقانان و مالداران تغییر مثبت می‌آید".
در این مجلس قاری عبدالغنی شریفی رئیس زراعت ولایت جوزجان مولوی مصباح‌الدین مستعین رئیس اطلاعات و آگاهی عامه، میرویس خوگیانی مشاور مقام وزارت و بیش از ۲۰۰ تن از کارمندان اداره زراعت ولایت جوزجان حضور داشتند.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۴/۸/۳ - ۱۴:۱۲
Background image

حاصلات شفتالو در کشور به بیش از ۶۵ هزار متریک تُن رسید

۳ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
بر بنیاد آمار ریاست احصاییه و معلومات زراعتی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در سال جاری ۶۵ هزار و ۳۴۱ متریک تُن شفتالو از باغ‌های کشور به‌دست آمده است.
ولایت‌های هرات،. . .

شنبه ۱۴۰۴/۸/۳ - ۱۴:۷
Background image

در کندهار کار ساخت یک چک‌دم بزرگ به هزینه ۱۶ میلیون افغانی آغاز شد

۳ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۳ جمادی‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان از بودجه انکشافی خویش کار ساخت یک چک‌دم بزرگ را در قریهٔ کندلان ولسوالی کښته شاولیکوت ولایت. . .

شنبه ۱۴۰۴/۸/۳ - ۱۳:۳۲
Background image

در هلمند برای هزاران دهقان مستحق تخم‌های اصلاح‌شده گندم و کود کیمیاوی توزیع می‌شود

۳ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۳ جُمَادَى الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
به سعی و تلاش ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت هلمند و با همکاری مالی مؤسسه خیریه «نسل‌های آینده افغانستان»، روند توزیع تخم‌های اصلاح‌شده. . .

بازگشت به خبرها