تفاهم‌نامه‌ی بهبود تجارت زراعتی میان افغانستان و اوزبیکستان امضا شد

content_admin
چهارشنبه ۱۳۹۹/۷/۳۰ - ۱۳:۱۲
تفاهم‌نامه‌ی بهبود تجارت زراعتی میان افغانستان و اوزبیکستان امضا شد
۳۰ میزان ۱۳۹۹
تفاهم‌نامه‌ی بهبود تجارت زراعتی و راه‌اندازی بررسی‌ها(قرنطین) برای جلوگیری از انتقال بیماری‌ها و آفات زراعتی میان دو کشور، میان حشمت‌الله غفوری معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت افغانستان و یادگار خواجه شادمانوف سفیر فوق‌العاده و تام‌الاختیار جمهوری اوزبیکستان در کابل، در حضور محمدحنیف اتمر سرپرست وزارت امور خارجه و سردار اوکتامویچ امورزاکوف معاون صدراعظم و وزیر سرمایه‌گذاری و تجارت خارجی جمهوری اوزبیکستان امضا شد.
این سند، توافق دو کشور روی رعایت موارد قرنطین زراعتی در زمینه‌ی تجارت زراعتی است و می‌تواند به مصونیت محصولات صادراتی دو طرف بینجامد.
تفاهم‌نامه‌ی یادشده تجارت زراعتی را میان دو کشور گسترش خواهد داد و هم‌چنان از انتقال امراض و آفات زراعتی میان دو کشور، در جریان تجارت محصولات زراعتی جلوگیری خواهد کرد.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۴/۵/۹ - ۱۰:۱۷
Background image

افزایش حاصلات خربوزه و تربوز در بغلان

۹ اسد ۱۴۰۴ هـ.ش
مسئولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بغلان می‌گویند که حاصلات خربوزه و تربوز امسال در این ولایت افزایش یافته و به بیش از ۳۳ هزار و ۱۵۰ متریک‌تُن رسیده است.
در سال. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۵/۹ - ۸:۵۰
Background image

دیدار معین زراعت و مالداری با شارژدافیر سفارت اندونیزیا در کابل

 

۹ اسد ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، با آقای نندا ایوالیست، شارژدافیر سفارت اندونیزیا مقیم کابل، دیدار و گفتگو کرد.
این دیدار در. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۵/۸ - ۱۵:۲۰
Background image

آغاز توزیع بزهای شیری و گوسفند برای خانواده‌های نیازمند در ولایت غور

۸ اسد ۱۴۰۴ هـ.ش
روند توزیع بزهای شیری و گوسفند برای خانواده‌های بی‌بضاعت در ولایت غور از سوی دفتر ولایتی افغان اید، در همکاری و هماهنگی با ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت آغاز. . .

بازگشت به خبرها