برگزاری ورکشاپ مدیریت خوب و نظم اداری در نورستان به رهبری رئیس امور کارکنان وزارت زراعت

user-admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۸ - ۱۰:۱۳
د کرنې وزارت د کارکوونکو چارو رییس په مشرۍ نورستان کې د ښه مدیریت او اداري نظم ورکشاپ ترسره شو

 

۸ جدی  ۱۴۰۴ هـ.ش
۸ رجب‌المرجب ۱۴۴۷ هـ.ق
در جریان سفر رئیس امور کارکنان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، محمد عثمان ترابی، به همراه تیم مسلکی و مشاور این ریاست استاد محمد حنیف احسان به ولایت نورستان، علاوه بر نظارت و ارزیابی فعالیت‌ها، یک ورکشاپ آموزشی تحت عنوان «مدیریت خوب» برای کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت برگزار گردید.
هدف این سفر، نظارت و ارزیابی فعالیت‌های اداری، ترویج اصول مدیریت خوب و دایر نمودن ورکشاپ آموزشی به منظور ارتقای ظرفیت کارمندان عنوان شده است.
در آغاز این نشست، محمد عثمان ترابی پیرامون مدیریت خوب، ارایه خدمات شفاف به مردم، نظم و دیسپلین اداری به‌گونه همه‌جانبه صحبت نمود و این موضوعات را با کارمندان ریاست زراعت ولایت نورستان شریک ساخت. وی تأکید کرد که مدیریت مؤثر، اساس پیشرفت ادارات و تقویت اعتماد مردم می‌باشد.
سپس، استاد محمد حنیف احسان، مشاور این ریاست، پریزنتیشن مفصلی تحت عنوان مدیریت خوب ارایه کرد که در آن بر بهبود امور اداری، افزایش مؤثریت کاری و ارزش‌های رفتار مسلکی روشنی انداخته شد.
در پایان، داکتر بختیار سعید، آمر صحت حیوانی و مالداری، به نمایندگی از ریاست زراعت ولایت نورستان ضمن خوش‌آمدید به هیأت اعزامی، از مسلکیت، مدیریت خوب، تعهد و وفاداری کارمندان این ریاست نسبت به کشور و سرزمین قدردانی نمود. وی افزود که رهبری ریاست زراعت ولایت نورستان متعهد است تا در زمان‌های مختلف، کارمندان خود را تشویق نماید تا برای تقویت اقتصادی دهقانان و مالداران، تلاش‌های خستگی‌ناپذیر انجام دهند.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۵ - ۱۲:۳۹
Background image

کشت آفتابگردان در ۳۰۰ هکتار زمین در بلخ؛ پیش‌بینی می‌شود حدود ۶۰۰ تُن حاصل به دست آید

۲۵ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
۱ صفرالمظفر ۱۴۴۸ هـ.ق
مسئولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ می‌گویند که در سال جاری، در حدود ۳۰۰ هکتار زمین زراعتی در این ولایت آفتابگردان کشت شده و بر اساس. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۵ - ۱۱:۴۳
Background image

سفر معین زراعت و مالداری به ننگرهار به منظور مدیریت بهتر پروژه‌های زراعتی و مالداری و حل مشکلات

۲۵ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
۱ صفرالمظفر ۱۴۴۸ هـ.ق
مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری با رهبری یک هیأت تخنیکی به ولایت ننگرهار سفر کرد.
هدف از این سفر، بررسی. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۵ - ۹:۵۴
Background image

بیش از ۹۰۰ دهقان در هشت ولسوالی کندهار از تخم‌های اصلاح‌شده جواری و کودهای کیمیاوی مستفید شدند

۲۵ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
۱ صفرالمظفر ۱۴۴۸ هـ.ق
با هماهنگی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار، با حمایت مالی سازمان خواربار و زراعت ملل متحد (FAO) و همکاری تخنیکی مؤسسه KRO، برای ۹۰۵. . .

بازگشت به خبرها