افزایش ۵ درصدی تولید شیر و لبنیات در ولایت لوگر

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۹ - ۱۲:۲۲
افزایش ۵ درصدی تولید شیر و لبنیات در ولایت لوگر

۱۹ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
مسئولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت لوگر از افزایش ۵ درصدی تولید و عرضه شیر و لبنیات در مقایسه با سال گذشته خبر دادند.
داکتر خان شیرین خسروی، آمر مالداری و صحت حیوانی این ریاست، گفت که در حال حاضر حدود ۶۰ فارم گاوداری در سطح این ولایت فعالیت دارد که به‌گونه اوسط در هر فارم نزدیک به ۲۰ رأس گاو و گوساله به هدف تولید شیر نگهداری می‌شود.
وی افزود که علاوه بر فارم‌ها، صدها خانواده در سطح ولسوالی‌ها و مرکز این ولایت نیز با نگهداری یک یا دو رأس گاو در خانه‌های‌شان به تولید شیر می‌پردازند. به گفته او، در مجموع، روزانه بیش از ۴۲ هزار لیتر شیر در لوگر تولید می‌شود که این رقم در مقایسه با سال گذشته که حدود ۴۰ هزار لیتر بود، ۵ درصد افزایش را نشان می‌دهد.
آقای خسروی دلیل اصلی این افزایش را حمایت‌ها و خدمات دایمی آمریت مالداری و صحت حیوانی اداره زراعت لوگر عنوان کرد. این حمایت‌ها شامل تطبیق برنامه‌های واکسین، ارایه مشوره‌های فنی و مسلکی، اصلاح نسل، ساخت سیلو و سایلیج و دیگر همکاری‌های تخنیکی با دامداران می‌باشد.
به گفته مسئولان، لبنیات تولیدشده در لوگر به دلیل داشتن کیفیت مطلوب، افزون بر کابل و پکتیا، در بسیاری از مناطق دیگر کشور نیز مشتریان خاص خود را دارد. شیر، ماست، چکه، پنیر و مسکه از جمله مهم‌ترین فرآورده‌های لبنی این ولایت هستند که بخش بزرگی از نیازمندی‌های لبنیاتی ساکنان پایتخت را نیز تأمین می‌نماید.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۴/۶/۱۶ - ۱۵:۴۹
Background image

نزدیک به ۱۷۶ هکتار باغ پسته در بادغیس احیا شد

مسوولان ریاست زراعت بادغیس می‌گویند که پس از روی کار آمدن امارت اسلامی افغانستان، نزدیک به ۱۷۶ هکتار زمین در این ولایت به باغات پسته اختصاص یافته و دوباره احیا شده است.
به گفته آنان،. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۶/۱۶ - ۱۳:۴۶
Background image

آغاز دور سوم کمپاین واکسین طاعون نشخوارکنندگان کوچک در تخار

۱۶ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۴ ربیع‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
دور سوم کمپاین واکسین طاعون نشخوارکنندگان کوچک (PPR) در ولایت تخار از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری با حمایت سازمان غذا و زراعت ملل متحد. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۶/۱۶ - ۱۳:۴۵
Background image

ایجاد ۱۹ مرکز آموزشی باغچه‌های خانگی برای ۲۰۰ خانواده زراعت‌پیشه در بدخشان

۱۶ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
 ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان در همکاری مؤسسه «ریشه جهانی برای زندگی» ، از طریق پروژه باغچه‌های خانگی، برای ۲۰۰ خانواده زراعت‌پیشه در ولسوالی‌های شهدا،. . .

بازگشت به خبرها