افزایش میزان تولید پیاز در سال روان

mail-admin
شنبه ۱۳۹۹/۱۰/۶ - ۱۵:۱۵
افزایش میزان تولید پیاز در سال روان

۶ جدی ۱۳۹۹
بر اساس پیش‌بینی‌ها، میزان تولید پیاز امسال در مقایسه با سال گذشته بین ۱۰ تا ۲۰ درصد افزایش خواهد یافت. سال گذشته سه‌هزار ۵۲۰ تُن پیاز در سراسر کشور تولید شده بود. امسال، ۱۸هزار و ۳۴۰ هکتار زمین در سراسر کشور پیاز کشت شده بود و انتظار می‌رود میزان حاصلات آن بین ۱۰ تا ۲۰ درصد در مقایسه با سال گذشته افزایش یابد.
سال گذشته بخش زیادی از این فراورده مهم زراعتی به ارزش بیش از ۲۹ میلیون دالر به دلیل نبود ذخیره‌گاه به بیرون از کشور صادر شد. اما امسال، با تطبیق پروژه مدیریت محصولات زراعتی، کار ساخت سه هزار و ۲۰۷ ذخیره‌گاه پیاز در ۳۴ ولایت راه‌اندازی شده و بخش زیادی از این ذخیره‌گاه‌ها کارش تمام گردیده و به بهره‌برداری سپرده شده است. هر یک از این ذخیره‌گاه‌ها ظرفیت نگهداری ۴۵ تُن پیاز را دارد.
پیاز یکی از قدیمی‌ترین سبزیجاتی است که سالانه به پیمانه‌ی بسیار زیادی در کشور مصرف می‌شود. پیاز انواع مختلف دارد؛ زرد، سفید و سرخ که هر نوع آن کاربرد متفاوت دارد.
تخار، لوگر، بغلان، کابل، پروان و سرپل از جمله ولایت‌هایی‌اند که بیش‌ترین تولید پیاز در کشور را دارند.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۴/۱۰ - ۱۵:۳۲
Background image

برگزاری نمایشگاه یک‌روزه محصولات زراعتی و صنایع دستی در سمنگان

۱۰ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
نمایشگاه یک‌روزه‌ای از محصولات زراعتی، تولیدات داخلی و صنایع دستی، امروز در شهر ایبک، مرکز ولایت سمنگان برگزار شد.
عبدالخلیل کریمی، آمر امور زراعتی ریاست زراعت سمنگان. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۴/۱۰ - ۱۰:۵۷
Background image

نظارت تخنیکی از مواد پوشش سبزخانه‌های معیاری در بامیان انجام شد

۱۰ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بامیان با همکاری هیئت تخنیکی پروگرام انکشافی ملل متحد (UNDP) از مواد پوشش سبزخانه‌ها (گرین هوس) در گدام این شرکت در مرکز بامیان. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۴/۱۰ - ۱۰:۵۷
Background image

افزایش کشت نبات هنگ در ولایت لوگر؛ بیش از ۴۰۰ جریب زمین زیر کشت رفت

۱۰ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
مسوولان ریاست زراعت و مالداری ولایت لوگر می‌گویند که کشت نبات هنگ در این ولایت نسبت به سال گذشته سه درصد افزایش یافته و به بیش از ۴۰۰ جریب زمین توسعه یافته است.
قاری. . .

BACK TO NEWS