ارتباط میان تولیدکنندگان بادام دایکندی و شرکت‌های پروسس‌کننده بیشتر می‌شود

content_admin
شنبه ۱۳۹۸/۹/۱۶ - ۱۴:۳۶
 ارتباط میان تولیدکنندگان بادام دایکندی و شرکت‌های پروسس‌کننده بیشتر می‌شود


۱۶قوس ۱۳۹۸
برای نخستین‌بار تولیدکنندگان بادام، زردآلو، شرکت‌های زراعتی و هم‌چنین فابریکه‌های پروسس‌کننده بادام در ولایت دایکندی، باهم به منظور ارتباط بیشتر میان هم‌دیگر تشکیل جلسه دادند.
این نشست که در ریاست زراعت دایکندی برگزار شده بود، هدف آن ایجاد هماهنگی بیشتر و وصل شدن تولیدکنندگان بادام و زردآلو با تاجران و مارکیت است.
رییس اداره زراعت دایکندی، می‌گوید که بادام و زردآلو در تمام ساحات مربوط به دایکندی با کیفیت قناعت‌بخش و به حد کافی تولید می‌شود، اما تاکنون رابطه‌ی مستقیم میان تولیدکنندگان این محصولات و تاجران محلی و بیرونی وجود نداشته است. به گفته‌ی او، این محصولات به صورت انفرادی و با قیمت پایین به بازار فروخته می‌شود.
اداره زراعت دایکندی می‌افزاید که وصل شدن تولیدکنندگان بادام و زردآلو با مراکز پروسس و تاجران، باعث رشد بیشتر این محصولات خواهد شد.
هم‌چنین رییس اتحادیه تاجران بادام در دایکندی نیز، گفته است که پس از این میان تولیدکنندگان و پروسس‌کنندگان ارتباطات مستحکم‌تر خواهد شد.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۱ - ۱۲:۳۴
Background image

رئیس زراعت بدخشان از فارم تحقیقات زراعتی میوه‌جات کوکچه بازدید کرد

۱ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان در جریان بازدید از فارم تحقیقات زراعتی میوه‌جات کوکچه در ناحیه ششم شهر فیض‌آباد، بر رسیدگی به چالش‌های موجود و شامل شدن این. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۳۱ - ۱۵:۴۴
Background image

۷۳۶ اجاق آفتابی میان اعضای انجمن‌های جنگلداری در ولسوالی‌های زرمت و روحانی بابا ولایت پکتیا توزیع شد

۳۱ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
۷ صفرالمظفر ۱۴۴۸ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پکتیا از طریق دفتر روابط خود، به منظور حفاظت از جنگل‌ها و جلوگیری از قطع درختان، ۷۳۶ پایه اجاق آفتابی را. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۳۱ - ۱۵:۴۲
Background image

از قاچاق داروهای زراعتی و گاومیش‌ها در کندهار جلوگیری شد

۳۱ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار از جلوگیری از قاچاق ۱۱ کارتن داروهای زراعتی پاکستانی و ۳۰ رأس گاومیش در عملیات جداگانه خبر داد.
بر اساس معلومات این ریاست،. . .

بازگشت به خبرها