«فرصت‌های طلایی سرمایه‌گذاری در سکتور زراعت افغانستان» در لندن معرفی شد

mail-admin
سه‌شنبه ۱۳۹۸/۷/۲۳ - ۱۰:۳۵
فرصت‌های طلایی سرمایه‌گذاری در سکتور زراعت افغانستان

۲۳ میزان ۱۳۹۸
نصیراحمد درانی، وزیر زراعت آبیاری و مالداری در دومین کنفرانس تجارتی و سرمایه‌گذاری میان افغانستان و بریتانیا اشتراک کرد.
وزیر زراعت در این کنفرانس، با ارایه‌ی بسته‌ای از فرصت‌های سرمایه‌گذاری، تاجران بریتانیایی را به سرمایه‌گذاری در این زمینه در افغانستان دعوت کرد. آقای درانی فرصت‌های سرمایه‌گذاری در سکتور زراعت را به عنوان چانس طلایی یاد کرد و به کسانی که در این سکتور مهم آماده سرمایه‌گذاری باشند، وعده هرگونه همکاری داد.
وزیر زراعت هم‌چنان برای آن عده از تاجرانی که در بخش صادرات اقلام زراعتی به بریتانیا مشغول کار اند، خاطر نشان ساخت که تقاضا به اقلام زراعتی طبیعی یا «Organic» در بریتانیا روبه‌افزایش است و وزارت زراعت آماده است با تهیه استانداردها، صدور مجوز و گواهی‌نامه از صادرات محصولات زراعتی افغانستان به بریتانیا حمایت بی دریغ کند.
باید گفت که بریتانیا دومین شریک تجارتی افغانستان در اروپا است که در بخش‌های متفاوت تجارتی و بازار، دارای پوتانسیل قابل ملاحظه است.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۳ - ۱۶:۴۹
Background image

پروژه‌ای به ارزش بیش از ۲۷ میلیون افغانی در بخش معیشت و جنگلداری در کنر تطبیق می‌شود

۲۳ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
مسئولان مؤسسه انکشاف جامعه آسیا (ACDO) در دیدار با مولوی بازمحمد فیضان معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، از تطبیق پروژه‌ای به ارزش ۲۷ میلیون و. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۳ - ۱۶:۲۳
Background image

جلسه هماهنگی ریاست عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت با مسئولان ولایتی برگزار شد

۲۳ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه آنلاین هماهنگی ریاست عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت، آبیاری و مالداری با حضور مسئولان پلان و پالیسی، احصائیه زراعتی، انکشاف سکتور خصوصی، نظارت و. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۳ - ۱۰:۴۰
Background image

جلسه هماهنگی ریاست زراعت دایکندی با مؤسسات همکار برگزار شد

۲۳ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه هماهنگی میان مسئولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی و نمایندگان مؤسسات همکار برگزار شد.
در این جلسه، نمایندگان مؤسسات همکار گزارش فعالیت‌ها و برنامه. . .

بازگشت به خبرها