تولیدکننده‌گان انگور در سنچارک: با هم‌آهنگی در یک انجمن در جست‌وجوی بازارهای بهتر هستیم

content_admin
پنجشنبه ۱۳۹۸/۱۱/۱۰ - ۱۲:۱۷
تولیدکننده‌گان انگور در سنچارک: با هم‌آهنگی در یک انجمن در جست‌وجوی بازارهای بهتر هستیم

۱۰ دلو ۱۳۹۸
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری از طرق پروژه‌‌ی ملی باغداری و مالداری‌اش، انجمن اجتماعی تولیدکننده‌گان انگور ولسوالی سانچارک ولایت سرپل را ایجاد کرد. همایش تشکیل رسمی این انجمن با حضور نزدیک به ۱۰۰ انگوردار راه‌اندازی شد.
سانچارک در سرپل از جمله ولسوالی‌های این ولایت به حساب می‌آید که در حدود ۱۸ هزار جریب باغ انگور دارد و سالانه به طور اوسط، ۲۵ تا ۳۰ هزار تن انگور از این ولسوالی به بازار های کشور وارد می‌شود.
انجمن تولیدکننده‌ی انگور برای انگورداران در حالی در این ولسوالی ایجاد می‌شود که در گذشته نزدیک به همه‌ی باغداران، از نبود زمینه‌ها و بازار مناسب و هم‌آهنگی لازم در میان خودشان رنج می‌بردند. حالا که آن‌ها یک انجمن اجتماعی دارند و قرار است این تشکل‌شان در نهادهای دولتی نیز ثبت شود، امید زیادی دارند که در آینده مشکلات‌شان، مانند نبود بازار رفع گردد.
آنان می‌گویند که با هم‌آهنگی در این انجمن، در جست‌جوی بازارهای بهتر هستند و امید دارند بتوانند با استفاده از این تشکل، محصولات‌شان را به قیمت مناسب و معیاری نه تنها در بازارهای داخلی بفروشند، بلکه بتوانند انگورشان را به خارج از افغانستان صادر کنند.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۰ - ۱۳:۷
Background image

د ننګرهار وادي کرنیز امارتي شرکت کې ۱۰۰ زده‌کړیالانو ته د عملي زده‌کړو زمینه برابره شوه

۲۰ وری ۱۴۰۵ه‍.ش
۲۲ شَوّالُ المُکَرَّم ۱۴۴۷ه‍.ق
د ننګرهار وادي کرنیز امارتي شرکت له لوري د مسلکي زده‌کړو د پیاوړتیا په موخه، د ننګرهار د کرنې او وټرنرۍ تخنیکي او مسلکي انستیتیوت د ۱۳. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۰ - ۱۳:۶
Background image

د کرنې وزارت او همکارو بنسټونو ترمنځ د کرنیزو او مالدارۍ محصولاتو نندارتون د جوړېدو په موخه د همغږۍ غونډه

۲۰ وری ۱۴۰۵ه‍.ش
۲۲ شَوّالُ المُکَرَّم ۱۴۴۷ه‍.ق
د کرنې، اوبو لګولو او مالدارۍ وزارت، د افغانستان د کرنیزو او مالدارۍ محصولاتو خونې او د همکارو مؤسسو او دفترونو د استازو ترمنځ د بزګر مېلې. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۰ - ۱۰:۳۰
Background image

ننګرهار کې د چکډېمونو ډکېدل؛ د کرنې وزارت د اوبو مدیریت پروګرام د بزګرانو لپاره هیله بښونکي پایلې

۲۰ وری ۱۴۰۵ه‍.ش
۲۲ شَوّالُ المُکَرَّم ۱۴۴۷ه‍.ق
د کرنې، اوبو لګولو او مالدارۍ وزارت په وروستیو کلونو کې د هېواد په کچه د اوبو د مدیریت، د وچکالۍ د اغېزو د کمولو او د کرنیزو تولیداتو د. . .

بازگشت