مشکل آبیاری قریه‌ی ملاخیل فراج ولسوالی عنابه‌ی پنجشیر با ساخت یک سیستم آبیاری حل شد

content_admin
پنجشنبه ۱۳۹۸/۵/۱۷ - ۱۲:۵۴
مشکل آبیاری قریه‌ی ملاخیل فراج ولسوالی عنابه‌ی پنجشیر با ساخت یک سیستم آبیاری حل شد

۱۷ اسد ۱۳۹۸

وزارت زراعت،‌ آبیاری و مالداری یک چاه با سیستم سولری را در ولسوالی عنابه ولایت پنجشیر به بهره‌برداری سپرد.

این چاه با نصب واترپمپ با انرژی آفتابی در قریه ملاخیل فراج ولسوالی عنابه توسط برنامه ملی باغداری وزارت زراعت، ساخته شده و مشکل آبیاری باشنده‌گان این روستا را حل کرده است. در ساخت این سیستم، ۶۷۰ هزار افغانی هزینه شده است. ۳۵ درصد این هزینه، سهم باغداران بوده است. این سازه‌ی آبیاری با قطع نوار توسط محمدرووف یعقوبی رییس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر و غلام‌حسین غیاثی ولسوال عنابه به بهره‌برداری سپرده شد.

آقای یعقوبی می‌گوید: «با حفر چاه مذکور مشکلات اهالی از لحاظ کمبود آب زراعتی مرفوع گردیده و برای ده‌ها جریب باغ آب کافی مهیا شده است

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۸ - ۱۱:۴۹
Background image

بر تسریع روند تطبیق پروژه‌های انکشافی وزارت زراعت تأکید شد

۲۸ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه‌ای به منظور تسریع روند تطبیق پروژه‌های انکشافی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به ریاست مولوی نورالدین عمیر، معین مالی و اداری این وزارت، برگزار شد.
در این نشست،. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۸ - ۹:۵۷
Background image

در مرکز شهرنه پکتیکا، ماشین‌های خشک‌کن میوه و سبزیجات برای ده‌ها دهقان توزیع شد

۲۸ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۲ محرم الحرام ۱۴۴۸ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پکتیکا با حمایت مالی سازمان خوراک و زراعت ملل متحد و همکاری تخنیکی مؤسسه اکشن‌اید، روند توزیع ماشین‌های خشک. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۸ - ۹:۳۲
Background image

پروژه بدیل کشت کوکنار به ارزش ۱.۳ میلیون دالر در کندهار تکمیل شد؛ هزاران دهقان و مالدار تحت پوشش قرار گرفتند

۲۸ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۲ مُحَرَّمُ الحَرام ۱۴۴۸ هـ.ق
پروژه دوساله توسعه بدیل کشت کوکنار و حمایت از دهقانان و مالداران به ارزش ۱.۳ میلیون دالر امریکایی در چهار ولسوالی ولایت کندهار با موفقیت. . .

بازگشت به خبرها