جلسه سکتوری زراعت و انکشاف دهات ولایت کاپیسا دایر شد

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۲/۱/۲۳ - ۹:۷
جلسه سکتوری زراعت و انکشاف دهات ولایت کاپیسا دایر شد

جلسه سکتوری زراعت و انکشاف دهات با اشتراک نماینده گان ریاست‌های عضو سکتور و موسسات همکار تحت ریاست مولوی روح الله روحانی رئیس زراعت ولایت کاپیسا در مقر این ریاست برگزار گردید.
پروژه های کمیته ناروی برای افغانستان در ولایت کاپیسا پروژه رشد معیشت مالداران آسیب پذیر را به اعضای مجلس به معرفی گرفته و یادآور شد که از طریق این پروژه برای ۴۶۵۰ مالدار در ولسوالی‌های تگاب، نجراب، اله‌سای و حصه اول کوهستان بسته حفاظتی مواشی شامل ۲۰۰ کیلو خوراکه حیوانی به همرای ۱.۳۴ کیلو تخم علوفه و تطبیق ادویه ضد پرازیت‌های داخلی بالای  حیوانات مالداران تطبیق گردد.
اعضای مجلس روی نقش مالدران کوچی و سهم آن‌ها در پروژه نیز بحث نمودند تا نماینده کوچی‌ها در ولسوالی‌های نامبرده با نماینده پروژه هماهنگی صورت گیرد و سهم خوبی برای آن‌ها در نظر گرفته شود.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۷ - ۱۵:۱۷
Background image

افتتاح و بهره‌برداری یک چکدم با ظرفیت ذخیره ۱۰۰ هزار متر مکعب آب در ولایت فراه

۲۷ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
یک چکدم به طول مجموعی ۴۱۲ متر و ظرفیت تقریبی ذخیره ۱۰۰ هزار متر مکعب آب در قریه انجیران ولسوالی پشت‌کوه ولایت فراه افتتاح و به بهره‌برداری سپرده شد.
مراسم افتتاح این. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۷ - ۱۵:۱۷
Background image

رئیس عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت با مسؤول مؤسسه CRS در افغانستان دیدار کرد

۲۷ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی عبدالعلی عمری رئیس عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در دیداری با محمد آدم حامد، رئیس عمومی مؤسسه بین‌المللی CRS در افغانستان و. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۷ - ۱۵:۱۳
Background image

برگزاری سمینار آگاهی‌دهی درباره جلوگیری از کشت کوکنار و ترویج کشت بدیل در سرپل

۲۷ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
سمینار آگاهی‌دهی درباره جلوگیری از کشت کوکنار و ترویج کشت بدیل با اشتراک حدود ۱۰۰ تن از دهاقین در ولسوالی صیاد ولایت سرپل برگزار شد.
در این سمینار نماینده ولسوالی. . .

BACK TO NEWS