برای باغ‌های تازه احداث شده در نیمروز کود کیمیاوی توزیع شد

content_admin
یکشنبه ۱۳۹۸/۵/۱۳ - ۱۳:۵۷
برای باغ‌های تازه احداث شده در نیمروز کود کیمیاوی توزیع شد

۱۳ اسد ۱۳۹۸

ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت نیمروز، از طریق برنامه‌ی ملی باغداری و مالداری، برای مالکان باغ‌های تازه احداث شده کود کیمیاوی توزیع کرد.
این باغ‌ها در اخیر سال ۱۳۹۷ در ولسوالی‌های خاشرود، چهاربرجک، زرنج و چخانسور در ساحه‌ی ۴۷.۵ جریب زمین احداث شده است. این باغ‌ها شامل عناب، انگور، انار و زردآلو می‌شود. برای هر جریب باغ، بیست کیلوگرام کود کیمیاوی «دی‌پی‌ای» توزیع شده است.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۳ - ۱۴:۲۲
Background image

توزیع ۹ قلم مواد غذایی تازه برای خانواده‌های نیازمند در جوزجان

۱۳ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت جوزجان با همکاری موسسه دبلیو اچ اچ، ۹ قلم مواد غذایی تازه را برای ۳۰۰ خانواده نیازمند در ولسوالی‌های درزاب و قوش‌تپه توزیع کرد.
مسئو. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۳ - ۱۴:۴
Background image

افتتاح مرکز تثبیت حق مالکیت در ولایت بلخ و آغاز روند انتقال شهرک‌های استردادشده

۱۳ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۶ ذوالقعده ۱۴۴۷ هـ.ق
به‌منظور افتتاح مرکز تثبیت حق مالکیت و آغاز روند انتقال شهرک‌های استردادشده، نشست مهمی در مقام ولایت بلخ برگزار شد که در آن ملا محمد یوسف وفا والی. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۳ - ۱۴:۰
Background image

آغاز کمپاین مبارزه با آفت مور پت‌دار در مرکز ولایت پنجشیر

۱۳ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر از آغاز کمپاین مبارزه کیمیاوی علیه آفت‌های مور پت‌دار و مور خیمه‌ساز در مرکز ولایت خبر داد.
مسئولان این ریاست می‌گویند، این. . .

بازگشت به خبرها