سه شبکه آبیاری در لوگر بازسازی شد

mail-admin
دوشنبه ۱۳۹۸/۴/۳۱ - ۱۶:۱۳
لوگر

۳۱ سرطان ۱۳۹۸
شبکه‌های آبیاری «دهنه ملک، دهنه افضل بیگ و ملک‌ نورمحمد» در مرکز ولایت لوگر، بازسازی و به بهره‌برداری رسید.
این شبکه‌ها که بیش از پنج کیلومتر طول دارد، از طریق پروژه تنظیم آب در مزرعه یا «OFWMP» مربوط به وزارت زراعت، آبیاری و مالداری بازسازی شده است.
با بازسازی این شبکه‌های آبیاری، سه‌صد جریب زمین زراعتی جدیداٌ تحت پوشش آبیاری قرار گرفته است. از این شبکه‌ها دو هزار جریب زمین زراعتی آبیاری و ۲۴۵۰ تن از باشندگان محل مستفید می‌شوند.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۸/۷ - ۱۵:۳۶
Background image

تفاهم‌نامه همکاری به ارزش بیش از ۳۴ میلیون دالر میان وزارت زراعت و مؤسسه بین‌المللی افغان اید امضا شد


۷ عقرب ۱۴۰۵ هـ.ش
تفاهم‌نامه همکاری به ارزش بیش از ۳۴ میلیون دالر امریکایی میان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و مؤسسه بین‌المللی افغان اید، با حضور مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت،. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۸/۷ - ۱۳:۴۰
Background image

گفتگو درباره غرس پنج هزار نهال غیرمثمر و ساخت ۱۵ گلخانه بزرگ در غزنی

۷ عقرب ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۷ جمادی‌الاول ۱۴۴۸ هـ.ق
مولوی محمداسماعیل شکیب رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غزنی با نمایندگان مؤسسه حفاظت از محیط زیست و برنامه انکشافی سازمان ملل متحد (UNDP). . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۸/۷ - ۱۳:۳۷
Background image

آغاز روند توزیع تخم‌های اصلاح‌شده گندم و کودهای کیمیاوی برای ۷۸۰۰ دهقان در بادغیس

۷ عقرب ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۷ جمادی‌الاول ۱۴۴۸ هـ.ق
روند توزیع تخم‌های اصلاح‌شده گندم و کودهای کیمیاوی برای ۷۸۰۰ دهقان مستحق در پنج ولسوالی و مرکز ولایت بادغیس، با هماهنگی ریاست زراعت، آبیاری و. . .

BACK TO NEWS