به 489 کارگر در ولایت سمنگان مواد غذایی توزیع شد

user-admin
یکشنبه ۱۴۰۰/۸/۲۳ - ۱۲:۴۴
به 489 کارگر در ولایت سمنگان مواد غذایی توزیع شد


۲۳ عقرب ۱۴۰۰هـ.ش
۸ ربیع الثانی ۱۴۴۳ هـ.ق
کمیته سویدن برای افغانستان به همکاری مالی برنامه غذایی جهان (WFP) روند توزیع بسته‌های مواد غذایی و کمکی به 489 کارگر که در مقابل غذا تحت دو برنامه «واترشید» و «حفر شبکه‌های آبرسانی» می‌باشند را در ولسوالی دره‌صوف پایین ولایت سمنگان آغاز کرده است.
در این برنامه برای هر کارگر به مقدار 92 کیلوگرام آرد‌، 12،5 کیلوگرام دال‌نخود و یک کیلوگرام نمک در نظر گرفته شده است.
 این کمک‌ها طی سه روز به شوراهای تنگی یعقوب، سادات دهی، چله مزار و اولجه قدوق ولسوالی دره‌صوف پایین توزیع شد.
 این برنامه که چهار ماه زمان خواهد گرفت، با حمایت مالی برنامه غذایی جهان توسط کمیته سویدن تطبیق می‌شود.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۸ - ۱۵:۱۴
Background image

برداشت ۵.۱۵ میلیون متریک تُن گندم در کشور؛ افزایش ۱۳.۴ درصدی نسبت به سال گذشته

۲۸ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
براساس آمار ریاست احصائیه زراعتی و تنظیم معلومات وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در سال جاری ۵.۱۵ میلیون متریک تُن گندم در سطح کشور برداشت شده است که در مقایسه با سال. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۸ - ۱۰:۳۵
Background image

آغاز روند توزیع تخم اصلاح‌شده بذری گندم و کود کیمیاوی برای دهقانان در بدخشان

۲۸ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
روند توزیع تخم اصلاح‌شده بذری گندم و کود کیمیاوی برای دهقانان ولایت بدخشان آغاز گردید. قرار است در چارچوب این برنامه ۶ هزار و ۴۵۰ دهقان در ولسوالی‌های مختلف این ولایت. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۸ - ۱۰:۲۴
Background image

برگزاری سمینار آگاهی‌دهی در مورد جلوگیری از کشت کوکنار و ترویج کشت بدیل در سرپل

۲۸ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سرپل سمینار آگاهی‌دهی را به‌منظور بلندبردن سطح آگاهی دهقانان در مورد اضرار کشت کوکنار و ترویج کشت نباتات بدیل در ولسوالی سوزمه. . .

BACK TO NEWS