جلسه هماهنگی به‌منظور آغاز کار موسسه‌های همکار وزارت زراعت برگزار شد

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۰/۷/۱۳ - ۱۰:۲۴
جلسه هماهنگی به‌منظور آغاز کار موسسه‌های همکار وزارت زراعت برگزار شد

۱۳ میزان ۱۴۰۰ هـ.ش
۲۸ صفر ۱۴۴۳ هـ.ق
معین زراعت و مالدرای وزارت زراعت به‌منظورآغاز کار دوباره موسسه‌های همکار با شماری از رئسا دولتی و مسولین موسسه‌های همکاراین وزارت جلسه هماهنگی برگزار کرد
این جلسه به‌منظور هماهنگی جهت آغاز کار دوباره پروژه‌ها‌ی که از طریق موسسه‌های همکار تطبیق می‌گردید برگزار گردیده بود و در این جلسه معین زراعت و مالداری به مسولین پروژه های همکار هدایت داد تا کار‌های پروژه‌های نا تکمیل را دوباره آغاز نمایند تا  با تطبیق این پروژ‌ه‌ها مشکلات مردم مرفوع و زمینه‌های کاری ایجاد گردد.
مولوی صدراعظم معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری ا.ا.ا در این جلسه تاکید برهماهنگی بیشتر در پیشبرد کار‌ها نموده و گفت "اساس اقتصاد افغانستان زراعت و مالداری است و اکثر مردم افغانستان  دراین سکتور مصروف هستند، بلند بردن زراعت و تولیدات زراعتی از لحاظ کیفیت و کمیت، مصرف کم و تولید بیشتر مسوولیت ما و شما است".
در همین حال معین زراعت و مالداری مشکلات مالی و اداری ریاست‌های مربوطه و موسسه‌های همکار را برسی نموده و گفت که به زودی تمام این مشکلات حل می‌گرد.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۱ - ۹:۱۰
Background image

زمین از سوی وزارت زراعت به وزارت امور مهاجرین و عودت‌کنندگان انتقال داده شد

در نشستی که در ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برگزار شد و در آن رئیس انتقال و توزیع زمین‌های ریاست اراضی، مولوی سید محمد سعید، و رئیس عودت‌کنندگان و ادغام مجدد وزارت امور. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۱ - ۸:۳۵
Background image

معرفی رؤسای جدید در وزارت زراعت، آبیاری و مالداری


به اساس پیشنهاد وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و منظوری مقام ریاست‌الوزرا امارت اسلامی افغانستان، محمد اکبر امینی، رییس اداری پیشین وزارت زراعت، به حیث رییس توسعه سکتور خصوصی این وزارت،. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۱ - ۸:۳۰
Background image

توزیع تخم اصلاح‌شده بذری گندم در ولایت‌های پکتیکا و نورستان

 

از سوی ریاست توسعه غله‌جات وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، برای دهاقین ولایت‌های پکتیکا و نورستان مقدار زیادی تخم اصلاح‌شده بذری گندم به منظور احداث قطعات نمایشی توزیع گردید.
در ولایت. . .

بازگشت به خبرها