دو گدام ۲۵۰ تُنی در لوگر و غور ساخته می‌شود

content_admin
یکشنبه ۱۴۰۰/۴/۲۷ - ۱۶:۲۳
دو گدام ۲۵۰ تُنی در لوگر و غور ساخته می‌شود

۲۷ سرطان ۱۴۰۰
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، کار ساخت دو گدام ۲۵۰ متریک‌تُنی در ولایت‌های لوگر و غور را آغاز کرده است.
این گدام‌ها برای نگهداری دواها و وسایل مختلف به منظور مبارزه و جلوگیری از بیماری‌های نباتی در حال ساخت است. کار ساخت این گدام‌ها تاکنون ۳۰ درصد به پیش رفته است.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۵/۱/۲۲ - ۱۶:۳
Background image

کشت توت زمینی در ننگرهار افزایش یافته است؛ پیش‌بینی برداشت ۶۷۰ متریک تُن محصول در سال جاری

۲۲ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۴ شَوّالُ المُکَرَّم ۱۴۴۷ هـ.ق
براساس معلومات کارمندان ترویجی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ننگرهار، امسال در چهار ولسوالی این ولایت در ۴۰۶ جریب زمین، توت زمینی کشت. . .

شنبه ۱۴۰۵/۱/۲۲ - ۱۱:۱۱
Background image

آغاز کمپاین نهال‌شانی بهاری در ولسوالی فرزه ولایت کابل 

۲۲ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کابل در  ولسوالی فرزه، کمپاین نهال‌شانی بهاری را تحت عنوان «غرس نهال صدقه جاریه است» با همکاری مؤسسه شلتر فار لایف و با. . .

شنبه ۱۴۰۵/۱/۲۲ - ۱۰:۱۸
Background image

توزیع تخم سبزیجات برای دهاقین در دایکندی

۲۲ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی با همکاری یک مؤسسه خیریه بشری، برای شماری از دهاقین در مرکز این ولایت تخم‌های سبزیجات توزیع نمود.
در این روند، برای هر دهقان. . .

بازگشت به خبرها