ملاقات مسوولان کمیته هالند با معین زراعت و مالداری وزارت زراعت در مورد گسترش ساحه فعالیت این کمیته

content_admin
دوشنبه ۱۴۰۰/۴/۲۱ - ۱۵:۱۲
ملاقات مسوولان کمیته هالند با معین زراعت و مالداری وزارت زراعت در مورد گسترش ساحه فعالیت این کمیته

۲۱ سرطان ۱۴۰۰
مسوولان کمیته هالند (DCA) در مورد گسترش ساحه فعالیت پروژه کلب کوچی این کمیته در سراسر افغانستان، با معین زراعت و مالداری وزارت زراعت دیدار کردند.
در این دیدار مسوولان کمیته هالند در مورد فعالیت‌های این کمیته در قالب پروژه کلب کوچی به معین زراعت و مالداری وزارت زراعت معلومات مفصل ارایه کردند. آن‌ها هم‌چنان گفتند که این کمیته اکنون در ۱۰ ولایت فعالیت دارد و به دلیل پراگنده بودن کوچی‌ها در نقاط مختلف کشور، خواهان گسترش ساحه فعالیت خود است.
شیرشاه امیری، معین زراعت و آبیاری وزارت زراعت، با تأکید بر ایجاد هماهنگی به منظور تطبیق مؤثر فعالیت‌های این کمیته، گفت که وزارت زراعت آماده است تا در صورت نیاز، با این کمیته همکاری کند.
پروژه کلب کوچی که از سوی کمیته هالند راه‌اندازی شده و در بخش‌های خدمات وترنری، توسعه مالداری، ساختن فیدربانک‌ها، حفظ‌الصحه حیوانی، زنجیره ارزش مالداری و کنترل امراض مشترک میان انسان و حیوان فعالیت می‌کند، ۵۰ هزار مالدار کوچی را در ۱۰ ولایت تحت پوشش قرار داده است. این پروژه از سال ۲۰۱۴ شروع شده و تا سال ۲۰۲۲ ادامه می‌یابد.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۰ - ۱۷:۳۶
Background image

بازدید سخنگوی وزارت زراعت از باغ‌های انار ولسوالی ارغنداب ولایت کندهار


۱۰ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی شیر محمد حاتمی، رییس اطلاعات و آگاهی عامه و سخنگوی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در جریان سفرش به ولایت کندهار از باغ‌های انار در ولسوالی ارغنداب این ولایت. . .

شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۰ - ۱۲:۵۴
Background image

تحقیقات موفق در فارم تحقیقاتی کوه‌کران ولایت کندهار

۱۰ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش

مسئولان ریاست زراعت کندهار می‌گویند فارم تحقیقاتی کوه‌کران این ولایت که در سال ۱۳۹۹ هـ.ش در داخل شهر کندهار و در مساحت ۳۰ جریب زمین اعمار شده است، در بخش‌های مختلف. . .

شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۰ - ۱۲:۵۰
Background image

بازدید سخنگوی وزارت زراعت از فارم تحقیقاتی کوه‌کران ولایت کندهار


۱۰ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی شیر محمد حاتمی، رییس اطلاعات و آگاهی عامه و سخنگوی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در جریان سفرش به ولایت کندهار از فارم تحقیقاتی کوه‌کران این ولایت بازدید و از. . .

بازگشت به خبرها