کار ساخت آب‌ریزه «فراحت» در تخار تکمیل شد

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۰/۴/۱۴ - ۱۱:۴۹
کار ساخت آب‌ریزه «فراحت» در تخار تکمیل شد

۱۴سرطان ۱۴۰۰
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، کار ساخت آب‌ریزه «فراحت» در ولایت تخار را از طریق پروژه حوزه دریایی پنج آمو، PARBSP، به پایان رساند.
این آب‌ریزه با هزینه ۶ میلیون و ۸۹۱هزار و ۳۷۶ افغانی با ده درصد سهم شوراهای محلی در قریه «آس‌علیا» شهر تالقان مرکز ولایت تخار ساخته شده و از آن ۳۰۲۴ نفر به صورت مستقیم و پانزده‌‌هزار نفر دیگر به صورت غیرمستقیم مستفید می‌شوند.
با ساخت این آ‌ب‌ریزه ۱۵۵ هکتار زمین تحت پوشش آبیاری قرار گرفته است. از این آب‌ریزه به منظور غرس نهال بادام، کاشت پسته، رشقه للمی، هینگ و هم‌چنین ساخت بندهای بزرگ و کوچک جهت جلوگیری از تخریب سیلاب و ذخیره آب‌های باران استفاده می‌شود.
پروژه سکتوری حوزه دریای پنج آمو، از طرف بانک انکشاف آسیایی تمویل و توسط دفتر مرکزی مدیریت پروژه‏های وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و شورای‏های انکشافی تطبیق می‌گردد.
پروژه حوزه دریایی پنج آمو، یکی از پروژه‌های آبیاری و تنظیم منابع طبیعی است که بر اساس استراتیژی ملی اداره منابع طبیعی فعالیت می‌کند. این پروژه در بخش‌های مخلتف از قبیل تنظیم آب‌ریزه‌ها، احیا و بازسازی کانال‌های درجه دوم و سوم، ایجاد قطعه‌های نمایشی، ایجاد انجمن‌های آبیاری و ارایه خدمات آموزشی برای دهقانان فعالیت می‌کند.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۷ - ۱۳:۹
Background image

توزیع بزهای شیری همراه با خوراک در ولسوالی خانقاه ولایت جوزجان

۲۷ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت جوزجان با همکاری موسسه اکتیـد، برای ۵۰ خانواده مستحق در ولسوالی خانقاه، بزهای شیری همراه با خوراک مورد نیاز توزیع کرد.
هر خانواده. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۷ - ۱۳:۶
Background image

ایجاد ۳۰۰ باغ بادام و شفتالو در جریان کمپاین خزانی در ولایت کندز

۲۷ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
مسوولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندز اعلام کردند که در راستای تقویت تولیدات باغداری و بهبود وضعیت زندگی دهقانان، در جریان کمپاین خزانی، دفتر «داکار» با. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۷ - ۱۳:۵
Background image

دیدار معین وزارت زراعت افغانستان با معین وزارت صنعت و تجارت قرغیزستان 

۲۷ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان، با معین وزارت صنعت و تجارت کشور قرغیزستان در کابل دیدار و گفت‌وگو. . .

بازگشت به خبرها