برای ده تن از زنان زعفران‌کار در جوزجان ۹۰۰ کیلو پیاز زعفران توزیع شد

mail-admin
یکشنبه ۱۳۹۸/۴/۲۳ - ۱۶:۱۶
۲۳ سرطان ۱۳۹۸ ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت جوزجان، به ده تن از زنان زعفران‌کار در این ولایت، به کمک برنامه‌ی ملی باغداری و مالداری وزارت زراعت، ۹۰۰ کیلوگرام پیاز زعفران توزیع کرده است. رییس زراعت جوزجان، در مراسم توزیع این پیازها گفت که زعفران بدیل خوب و مناسب کشت کوکنار در این ولایت است. هم‌چنین زنان زعفران‌کار از اقدام وزارت زراعت برای توزیع این پیازها تقدیر کرده و خواستار تداوم چنین کمک‌ها با زنان زراعت‌پیشه شده‌اند.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۷ - ۱۴:۲۲
Background image

افتتاح پروژه آبیاری قطره‌ای در ولایت هلمند به‌هدف ایجاد بدیل معیشت برای دهقانان

۱۷ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش 
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان  به هدف ایجاد بدیل معیشت برای دهقانانی که از کشت کوکنار دست کشیده و به کشت بدیل رو آورده‌اند، پروژه آبیاری قطره. . .

شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۷ - ۱۴:۲۲
Background image

در ولایت غزنی برای ۸۴ دهقان نهال‌های گیاه «انجه» و وسایل زراعتی توزیع شد

۱۷ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۷ جُمادی‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غزنی با همکاری مالی وزارت زراعت، برای ۸۴ دهقان از ولسوالی‌های اندر، گیلان، مقر، ناوه و خواجه‌عمری نهال. . .

شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۷ - ۱۴:۱۳
Background image

در ولایت کندهار حدود ۱۳۰ هزار رأس حیوان در برابر بیماری‌های «ریخک» و پروتوزوایی واکسین شدند

۱۷ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۷ جُمادی‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار اعلام کرده است که به همکاری تخنیکی کمیته هالند و با حمایت مالی اتحادیه اروپا، در ده ولسوالی این. . .

بازگشت به خبرها