برداشت حاصلات گندم از قطعات نمایشی بلخ با ۴۰ درصد افزایش

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۰/۴/۸ - ۱۳:۲۶
برداشت حاصلات گندم از قطعات نمایشی بلخ با ۴۰ درصد افزایش

۸سرطان ۱۴۰۰
با جمع‌آوری حاصلات قطعات نمایشی گندم در ولایت بلخ، آمارها نشان می‌دهد که این قطعات در مقایسه با دیگر کشت‌زارهای گندم، ۳۵ تا ۴۰ درصد در هر جریب زمین، حاصلات بیشتر داده است.
برنامه حمایت از اولویت ملی دوم مربوط به وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، «SNaPP2»، در خزان سال گذشته با استفاده از ۷.۲۵ متریک‌تُن تخم اصلاح‌شده نوع «کابل-۱۳»، ۲۹۰ قطعه نمایشی گندم در ولسوالی‌های نهرشاهی، دهدادی، بلخ، خُلم، دولت‌آباد و شولگره ولایت بلخ احداث کرد که هریک از این قطعات، ۳۵ تا ۴۰ درصد بیشتر در مقایسه با دیگر کشت‌زارهای گندم حاصل داده است.
افزایش حاصلات این قطعات نمایشی، دهقانان را باورمند ساخته است که استفاده از تخم‌های اصلاح‌شده و کشت قطاری در مقایسه با کشت سنتی، حاصلات بیشتر می‌دهد.
این قطعات نمایشی به منظور ترویج ورایتی‌های اصلاح‌شده تخم گندم، بلند بردن ظرفیت دهقانان برای آماده‌سازی زمین زراعتی، استفاده از روش‌های جدید و مدرن زراعتی، جلوگیری از آفات و امراض نباتی و پی‌بردن به روش‌های کشت گندم احداث شده بود.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۴/۹/۱ - ۱۵:۲۸
Background image

دهمین جشنواره زعفران در ولایت هرات برگزار شد

۱ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
دهمین جشنواره زعفران با حضور مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری، مولوی نوراحمد اسلام‌جار والی هرات، دیپلومات‌های کشورهای ایران و ترکیه و صنعت‌کاران زعفران در. . .

شنبه ۱۴۰۴/۹/۱ - ۱۵:۲۵
Background image

بهره‌برداری از کانال آبیاری زراعتی در ولسوالی درایم بدخشان با هزینه بیش از ۴میلیون ۷۸۱ هزار  افغانی

۱ قوس  ۱۴۰۴ هـ.ش
کانال آبیاری زراعتی قریه دره محمود ولسوالی درایم ولایت بدخشان با هزینه ۴میلیون ۷۸۱ هزار ۵۶۰ افغانی با همکاری مالی دفتر مبارزه با مواد مخدر و جرم سازمان ملل متحد و توسط. . .

شنبه ۱۴۰۴/۹/۱ - ۱۵:۲۴
Background image

آغاز کمپاین کنترول میخانیکی مور پدار و مور خیمه ساز در دایکندی

۱ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری  ولایت دایکندی کمپاین برنامه کنترول میخانیکی مور پدار و مور خیمه ساز را در ولسوالی‌های سنگتخت و کیتی آغاز کرد.
 این برنامه توسط کارمندان. . .

بازگشت به خبرها