دفتر پروژه اضطراری زراعت و مصونیت غذایی در کندهار افتتاح شد

naim.rezai
سه‌شنبه ۱۴۰۰/۳/۱۱ - ۱۵:۳۱
دفتر پروژه اضطراری زراعت و مصونیت غذایی در کندهار افتتاح شد

۱۱ جوزای ۱۴۰۰
حشمت‌الله غفوری معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در سفری به ولایت کندهار، دفتر پروژه اضطراری زراعت و مصونیت غذایی، EATS، را در این ولایت افتتاح کرد.
آقای غفوری می‌گوید که این پروژه برای سال جاری، چهارصد میلیون افغانی بودجه دارد و در بخش‌های احداث و احیای آب‌ریزه‌ها، چکدم‌ها، کانال‌‌های آبیاری، توزیع تخم‌های اصلاح‌شده، ساخت باغ‌های جدید، کشمش‌خانه‌ها و هم‌چنین ذخیره‌گاه‌های پیاز و کچالو در زون جنوب فعالیت می‌کند. این هزینه توسط بانک جهانی تامین می‌شود.
آقای غفوری تاکید کرد که دفتر EATS در کندهار، در سطح زون جنوب فعالیت می‌کند.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۵/۱/۲۲ - ۱۰:۱۸
Background image

توزیع تخم سبزیجات برای دهاقین در دایکندی

۲۲ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی با همکاری یک مؤسسه خیریه بشری، برای شماری از دهاقین در مرکز این ولایت تخم‌های سبزیجات توزیع نمود.
در این روند، برای هر دهقان. . .

شنبه ۱۴۰۵/۱/۲۲ - ۱۰:۱۸
Background image

فرصت محدود است؛ غرفه‌ها اندک می‌باشند، پس بشتابید!

سرمایه‌گذاران و متشبثین بخش زراعت و مالداری می‌توانند با استفاده از این فرصت ویژه، تولیدات خویش را معرفی نموده و به بازار عرضه کنند. حضور در این نمایشگاه، بستر مناسبی را برای بازاریابی،. . .

شنبه ۱۴۰۵/۱/۲۲ - ۹:۳۸
Background image

آغاز کمپاین نهال‌شانی در ولسوالی راغستان ولایت بدخشان

۲۲ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
کمپاین نهال‌شانی در ولسوالی راغستان ولایت بدخشان  از سوی کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری آن  ولسوالی آغاز گردید.
این کمپاین به اساس هدایت ولسوال راغستان راه. . .

بازگشت به خبرها