فاریاب در صدر تولیدکنندگان زردک

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۰/۲/۱۹ - ۱۳:۴
فاریاب در صدر تولیدکنندگان زردک

۱۹ثور ۱۴۰۰
آمارها نشان می‌دهد که میزان تولید زردک در سال گذشته، به ۱۵۳هزار و ۹۳۳ متریک‌تُن رسیده بود و فاریاب، در صدر ولایت‌های عمده‌ترین تولیدکننده زردک قرار داشت.
بیشترین مزارع زردک در ولایت‌های فاریاب، سرپل، سمنگان، بغلان، کندز، تخار، بدخشان، هرات، فراه، بادغیس، غور، لوگر، میدان وردک، ننگرهار، کندهار و هلمند می‌باشد. زمین‌های تحت کشت زردک درسال گذشته به ۹هزار و۴۵۶ هکتارر رسیده بود.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۵/۲۲ - ۱۵:۵۰
Background image

توزیع مرغ و دانه مرغی برای ۱۰۰ خانواده در ولسوالی شیندند هرات

۲۱ اسد ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت هرات به همکاری دفتر تیکا، برای ۱۰۰ خانواده در ولسوالی شیندند مرغ، دانه مرغی و قفس توزیع کرد.
بر اساس این برنامه، به هر خانواده ۱۵. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۵/۲۲ - ۱۵:۴۸
Background image

نظارت از ۶۰ قطعه نمایشی سویابین در ولایت کاپیسا

۲۲ اسد ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کاپیسا به همکاری موسسه بین‌المللی تغذیه و تحصیل از ۶۰ قطعه نمایشی سویابین در ولسوالی‌های محمودراقی، حصه اول کوهستان و حصه دوم. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۵/۲۲ - ۱۵:۴۷
Background image

تدویر کورس آموزشی یک‌روزه برای کارمندان ریاست زراعت پروان

۲۲ اسد ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پروان یک کورس آموزشی یک‌روزه تحت عنوان «تشخیص امراض، شناسایی و حل مشکلات نباتات» را توسط مدیریت عمومی حفظ نباتات و قرنطین و آمریت. . .

بازگشت به خبرها