جلسه مطالعه مارکیت پروژه پسته هرات برگزار شد

content_admin
شنبه ۱۴۰۰/۲/۴ - ۱۵:۴۵
جلسه مطالعه مارکیت پروژه پسته هرات برگزار شد

۴ثور ۱۴۰۰
جلسه‌ مطالعه مارکیت پروژه پسته ولسوالی انجیل ولایت هرات، امروز تحت ریاست حشمت‌الله ‏غفوری معین آبیاری و منابع طبعی وزارت زراعت برگزار شد.
در این جلسه تعدادی از مسوولان نهادهای زیدخل در این پروژه به‌طور حضوری و آنلاین از ‏طریق ویدیو کنفرانس اشتراک داشتند. محمدرفیع قاضی‌زاده، رییس عمومی منابع طبیعی، ‏ عبدالصبور رحمانی ريیس ترویج زراعتی، حبیب‌الله حبیبی رییس سکتور خصوصی و مشاورین ‏وزارت زراعت، ذبیح‌الله زمانی نماینده ‏OXMA‏، نماینده‌گان اداره عمومی مشارکت ‏عامه و خصوصی، ‏CPA‏، هم‌چنان حسن حیدر و آقای خان مسوولان کمپنی ‏OXMAEPTISA‏ از جمله شرکت‌کنندگان این جلسه بودند.
در این جلسه، ابتدا ذبیح‌الله زمانی پریزنتیشنی در مورد مطالعات مارکیت پسته، چگونگی وضعیت ‏کشت، تولید، قیمت و نوعیت آن در جهان و افغانستان ارایه کرد و بعداً برای غنامندی این گزارش، بحث ‏و تبادل نظر صورت گرفت.
حشمت‌الله غفوری ضمن ابراز تشکری از ارایه این معلومات گفت «ما باید ‏به‌طور دقیق‌تر به پیش برویم تا در این بخش دست‌آورد خوبی داشته باشیم و پسته ما بتواند در مارکیت‌های بین‌المللی با پسته سایر کشورها رقابت کند.»
‏در این جلسه در باره منابع آبی در ولسوالی انجیل نیز بحث شد. آقای غفوری به مسوولان مربوطه وظیفه سپرد تا برای مطالعات مارکیت و آب پسته هرات، جلساتی تدویر کنند و نتیجه آن را در جلسه بعدی شریک سازند.‏

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۹ - ۱۱:۴۲
Background image

توزیع ماشین‌های پشم‌ریسی برای ۴۵۰ زن در ولایت غزنی

۲۹ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غزنی به همکاری کمیته هالند برای ۴۵۰ تن از زنان در مرکز این ولایت و ولسوالی قره‌باغ ماشین‌های پشم‌ریسی توزیع کرد.
این برنامه به. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۹ - ۱۱:۴۱
Background image

توزیع تخم‌های اصلاح‌شده و کود کیمیاوی به‌منظور ایجاد کشتزارهای نمایشی در ولایت غزنی

۲۹ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غزنی به‌منظور افزایش حاصلات زراعتی، ترویج استفاده از تخم‌های اصلاح‌شده و گسترش روش‌های معیاری زراعت، برای ۱۸ دهقان در مرکز این. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۹ - ۱۱:۲۶
Background image

ایجاد کشتزارهای نمایشی گندم به‌منظور افزایش حاصلات گندم در خوست

۲۹ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت خوست در چارچوب بودجه انکشافی امارت اسلامی افغانستان و تحت نظارت ریاست غله‌جات وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، کشتزارهای نمایشی گندم. . .

BACK TO NEWS