۹هزار جریب باغ‌ جدید پسته در بادغیس احداث می‌شود

content_admin
چهارشنبه ۱۴۰۰/۱/۱۱ - ۱۶:۴
۹هزار جریب باغ‌ جدید پسته در بادغیس احداث می‌شود

۱۱حمل ۱۴۰۰
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بادغیس، از احداث ۹هزار جریب باغ‌ پسته در ولسوالی‌های آب‌کمری، مقر، قلعه‌نو، بالامرغاب و قادس به همکاری انجمن‌های جنگل‌داری در این ولایت خبر می‌دهد.
این ریاست می‌افزاید که در میان درختان پسته، هنگ نیز کشت می‌شود. هم‌چنان ساختمان‌های آب‌گیر (تراس) به منظور مهارساختن آب‌های باران نیز ایجاد می‌گردد.
این پروژه به هزینه ۲۴ میلیون افغانی تطبیق می‌گردد. با اجرای این پروژه، برای صدهزار روز کاری ایجاد خواهد شد.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۰ - ۱۵:۹
Background image

د میدان وردګو دکرنې رییس؛ د ایمیرداد کې د کرنیزو پروژو چارې په چټکۍ روانې دي

۲۰ غویی ۱۴۰۵ه‍.ش
۲۳ ذُو ٱلْقَعْدَةِ ۱۴۴۷ه‍.ق
 دمیدان وردګو ولایت دایمیرداد ولسوالی په کچه د کرنې، اوبو لګولو او مالدارۍ ریاست تر چتر لاندې د«کلیوالي ودې او پراختیا پروګرام» تر عنوان. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۰ - ۱۵:۸
Background image

سفر هیئت وزارت زراعت به هلمند؛ روند انتقال یک‌هزار جریب زمین به شاروالی خانشین آغاز شد

۲۰ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۳ ذُو ٱلْقَعْدَةِ ۱۴۴۷ هـ.ق
به‌منظور تسریع روند توسعه شهری و آبادانی منظم در کشور، یک هیئت بلندپایه وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به ولایت هلمند سفر کرده و در جریان آن. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۰ - ۱۴:۵۹
Background image

برگزاری ورکشاپ بزرگ دو روزه برای مبارزه با کنه و جلوگیری از بیماری کانگو در بلخ

۲۰ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۳ ذُو ٱلْقَعْدَةِ ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ، به‌منظور مبارزه با کنه و جلوگیری از بیماری تب خون‌دهنده کانگو، یک ورکشاپ تخنیکی دو روزه را برگزار. . .

بازگشت به خبرها